Beca en Barcelona, España

Beca de Dibuix Fundació Güell 2013-14

Premios / Dotación:

Premio

Una beca de 3.500 Euros.

Cuándo:
01 jun de 2013 - 30 sep de 2013
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 30-09-2013
Organizada por:
Descripción del Premio

1. La Fundació Privada Güell, amb la col·laboració del Reial Cercle Artístic i del Cercle Artístic de Sant Lluc convoquen una beca per a joves pintors nascuts en terres catalanes.

 

2. Tindran una edat compresa entre 18 i 30 anys en el moment de demanar la beca.

 

3. Presentaran un dossier amb 6 fotografies d'obres seves, el curriculum i el projecte d'utilització o finalitat de la beca. Aquest dossier ha d'ésser lliurat a la seu de la Fundació Privada Güell (passeig d'Isabel II, núm. 1, 2n pis de Barcelona) fins el 17 de setembre de 2013.

Hauran d'ostentar tots els drets de propietat intel·lectual del material enviat, dels continguts que hagin elaborat, firmar una còpia de les presents bases i lliurar una fotocòpia del DNI.

El dossier ... s'acompanyarà amb un breu projecte justificatiu de l'activitat a desenvolupar si s'obté la beca. (màxim una plana DIN a4).

 

4. El jurat seleccionarà un màxim de tres participants, els quals presentaran 3 obres, d'entre les que van enviar fotografiades, els dies 25, 26 i 27 de setembre de 2013, al local social del Reial Cercle Artístic (carrer Arcs número 5 de Barcelona, telèfon 933 014 676) d'onze a dues del matí i de quatre a vuit del vespre.

 

5. Les obres dels seleccionats seran exposades públicament a una sala d'exposicions del Reial Cercle Artístic, del 2 al 13 d'octubre de 2013.

 

6. El jurat nomenat per la Fundació Privada Güell, que haurà fet la selecció dels dossiers, escollirà un sol artista pintor que es beneficiarà de la beca, l'import de la qual serà de 3.500 euros, que es farà efectiu en tres pagaments trimestrals. El primer en el moment de fer-se el lliurament públic de la beca.

 

7. La beca es donarà a un treball unipersonal.

 

8. El becari guanyador ha de donar a la fundació una de les obres, que aquesta escollirà entre les presentades al concurs o les executades durant la beca.

 

9. Trimestralment, el becari haurà d'informar de l'evolució del seu treball al president de la fundació (o a la persona per ell designada). L'esmentat requisit és absolutament necessari i la manca del seu compliment podrà ser motiu de cancel·lació de la beca.

 

10. La fundació i les entitats col·laboradores no es faran responsables del deteriorament, trencament o pèrdua de qualsevol de les obres presentades.

 

Sense perjudici de la transmissió de la propietat de l'obra i de tots els drets d'explotació de propietat intel·lectual (reproducció, comunicació pública, transformació i distribució) sobre l'obra donada pel becari, la resta de les obres hauran de ser retirades dels locals en que varen ser entregades, previ lliurament del corresponent resguard, entre el 14 i el 18 de novembre de 2013. En cas contrari, s'entendrà que l'autor o presentador de l'obra renuncia a qualsevol dret sobre la mateixa a favor de la fundació en els mateixos termes de les obres donades pels becaris, que podrà disposar de les obres no retirades en el termini amb absoluta llibertat.

 

11. Presentar-se a aquesta convocatòria implica l'acceptació d'aquestes bases. Tanmateix, la interpretació és a criteri del jurat. La decisió del jurat serà inapel·lable.

 

12. Més enllà del necessari per a les finalitats de participació i comunicació dels premis, la fundació ha previst la possibilitat de publicació dels noms i cognoms dels participants i guanyadors, inclòs en mitjans electrònics, així com de les fotografies i obres els autors accepten el tractament de les seves dades de caràcter personal i cedeixen tots els seus drets d'imatge i propietat intel·lectual, sobre les fotografies i obres presentades.

 

13. El no compliment d'aquestes bases por portar a la no selecció del participant o a la cancel·lació de la beca.

 

Barcelona, juny 2013

 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Exposición
14 mar de 2024 - 22 may de 2024

Carreras Múgica / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
17 feb de 2024 - 06 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios