Exposición en Barcelona, España

Alejandro Quincoces

Dónde:
Sala Parés / Petritxol, 5 / Barcelona, España
Cuándo:
16 feb de 2017 - 14 mar de 2017
Inauguración:
16 feb de 2017
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
L'obra actual d'Alejandro Quincoces se centra en el paisatge urbà, especialment en el de Nova York, Chicago o Bilbao, d'on li interessen escenes de carrers, rius, espais industrials i també panoràmiques immenses o visions verticals captades des de gratacels. Són quadres en els quals l'artista posa en evidència la força pictòrica d'imatges que van des d'un instant fugaç que s'endevina en el moviment frenètic de la gent i els cotxes a la llum crepuscular que encén un núvol de boira i fum... La seva mirada romàntica busca l'efecte de focus, ombres i reflexos en la llum freda de l'alba o en la més càlida del vespre. Quincoces plasma i poetitza, amb un llenguatge personal inconfusible, la bellesa que s'amaga darrere de la quotidianitat, i fins i tot de la part més dura de la realitat. Per a cada quadre, tria una paleta de colors reduïda que diversifica en una gran quantitat de tonalitats. ... Es tracta d'una austeritat intencionada l'objectiu de la qual és aconseguir que la mirada de l'espectador no es distregui en els detalls i que es fixi en l'emoció que es desprèn del conjunt. Per donar encara més rotunditat a la seva obra, en determinades zones, aplica la pintura sobre una capa de matèria, creant així gruixos i textures sorprenents de gran força expressiva. Plàsticament, algunes obres d'aquest artista ens remeten a pintors del Romanticisme, i fins i tot a l'últim Turner. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat del País Basc. Ha exposat a les principals ciutats espanyoles i també en galeries, fires internacionals d'art i museus d'Alemanya, França, Suïssa, Itàlia i Estats Units. Ha estat reconegut amb multitud de premis, i la seva obra figura en nombroses col·leccions rellevants, tant privades com de museus i fundacions. Hi ha una extensa bibliografia sobre la seva pintura.

 

 
Imágenes de la Exposición
Alejandro Quincoces, N.York en día de invierno, oli sobre fusta, 50 × 100

Entrada actualizada el el 15 feb de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!