Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Buscant la llum

Dónde:
La GaLeRia / Sant Jordi, 14 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
13 ene de 2017 - 28 feb de 2017
Inauguración:
13 ene de 2017 / 19:30
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
FECHA DE CIERRE SIN CONCRETAR. A partir del proper 13 de gener d'aquest nou any 2017, La GaLeRia presenta l'obra pictòrica més recent de Ramon Moscardó. Aquesta és la desena exposició individual que l'artista realitza al nostre espai. Ramon Moscardó practica una pintura de la quotidianitat. La seva obra recull, com a postals, vistes i panoràmiques de les ciutats per on transita habitualment -Barcelona, París, Venècia, Nova York, Los Angeles-, paisatges marítims principalment de Cadaqués, el seu lloc de residència i creació des de fa una vintena d'anys, i interiors de bars d'aquí i d'allà. Moscardó s'agafa a la realitat però embelleix les figures i millora els espais recreats. No escatima detalls i, tirant d'un cert barroquisme, carrega l'escena amb informació de tots els racons, planteja accions en diferents plans i inclou objectes mig amagats que conviden a una contemplació lenta i a revisitar l'obra. La seva pintura destil·la optimisme, són quadres coloristes ... i lluminosos on tot es mostra quasi perfecte. Veurem una vintena d'olis sobre tela i altres suports en diferents formats realitzats al llarg dels darrers mesos i obres sobre paper treballades amb tècnica mixta, unificats per una paleta cromàtica càlida juntament amb el blau de les marines de l'Empordà. Ramon Moscardó, neix a Barcelona el 1953. Estudia a l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi i a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis de Barcelona. Del 1971 al 1975 rep diversos premis, entre ells el Premi a la Pintura Jove de la Sala Parés i el del Concurs de Pintura Jove de "El Correo Catalán" el 1972. Exposa individualment de forma periòdica a la Sala Parés de Barcelona des de l'any 1978. També ho fa amb nosaltres, a La GaLeRia de Sant Cugat del Vallès, des de l'any 1999. A nivell internacional destaquen exposicions individuals a D.J. Lester Fine Arts de Los Angeles el 1983 i 1984, a "Art Àsia 94", a la Kwai Fine Arts de Hong Kong el 1996, i a David Mesum de Londres el 1998. Ha participat en nombroses col·lectives a Catalunya, Madrid i Amèrica.

 

 

Entrada actualizada el el 09 ene de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones