Exposición en Barcelona, España

Dualitats

Dónde:
Galería Jordi Barnadas / Consell de Cent, 347 / Barcelona, España
Cuándo:
14 ene de 2017 - 04 feb de 2017
Inauguración:
14 ene de 2017
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
FRANK JENSEN Frank Jensen ve d’una família d’artistes plàstics i músics, des de ben jove va començar a pintar i també a viatjar. Finalment, després de dos anys navegant pel Mediterrani, va triar el nostre país per establir-s’hi fa quasi 30 anys. La sensibilitat de Jensen es fa palesa en la seva obra. Quadres d’una delicada bellesa són fruit de la combinació de l’equilibri en les formes, l’elegància en les tonalitats i un acurat tractament de les textures. Des de l’abstracció, subtilment, Jensen ens parla de la vida, petites finestres desvetllen les seves inquietuds i pensaments, els viatges o el seu amor per la natura. ABEL FLORIDO Abel Florido, un artista que malgrat viure a la muntanya, inquiet i curiós se sent atret per la ciutat i és Barcelona el seu tema principal, amb una mirada fresca i moderna en pinta el trànsit, els edificis, els carrers i la gent que la passeja, la descobreix o “la ... pateix”... La seva tècnica, pintura acrílica tractada com aquarel·la sobre teles de lli, li confereix encara més dinamisme i ritme als seus paisatges urbans, al moviment de l’anar i venir de vehicles i vianants. D’altra banda, l’absència de color no li resta vivacitat a la seva obra.

 

 
Imágenes de la Exposición
Vista de la exposición

Entrada actualizada el el 16 ene de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!