Exposición en Barcelona, España

Estèsia

Dónde:
ART Gallery Chez XEFO / Badajoz, 46 / Barcelona, España
Cuándo:
15 sep de 2016 - 28 oct de 2016
Inauguración:
15 sep de 2016 / 19:00
Horario:
De martes a viernes de 18h a 21 h.
Precio:
Entrada gratuita
Enlaces oficiales:
Web  Blog 
Correo electrónico:
xefo@coac.es
Descripción de la Exposición
El grup ESTÈSIA exposa una mostra del seu art abstracte a la galeria Chez Xefo del Poblenou L’exposició s’inaugura el proper 15 de setembre a les 19:00 hores i romandrà oberta al públic fins el 28 d’octubre, amb obres exhibides anteriorment a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries El grup d’art abstracte ESTÈSIA exposa a partir del proper 15 de setembre una part de la seva obra a la galeria Chez Xefo, al barri del Poblenou de Barcelona. Les obres, que es podran veure fins el 28 d’octubre en aquest espai, són per una part, una mostra d’una exposició anterior del grup d’artistes que es va realitzar amb molt d’èxit durant el darrer mes de juliol a l’Ecomuseu-Farinera ubicat a la localitat de Castelló d’Empúries, a Girona. I per un altre unes obres inèdites per aquesta exposició. La inauguració tindrà lloc el proper 15 de setembre a les 19:00 hores a la galeria ... Chez Xefo, situada al carrer Badajoz, número 46, del barri del Poblenou. El grup ESTÈSIA va néixer a finals de 2013 i a l’actualitat el formen un total d’onze artistes, que han volgut unir-se amb l’objectiu de difondre l’ofici de l’art abstracte. Estèsia es funda entorn d’un concepte d’art que apel·la a l’absolut com a origen i font de riquesa creativa que la humanitat ha desenvolupat transversalment, tot al llarg de la història i les cultures. Aquesta connexió amb el passat ens ancora en el present per projectar una obra amb sentit de futur. ESTÈSIA està formada per diferents llenguatges dispensats per l’Art en el transcendent. Els integrants d’ESTÈSIA són Anna Torres, Carme Simó, Claudio Rojas, Coral Rivero, Gaietà Mestieri, Marta Gregori, Mònica Reche, Nick Bedford, Nico Bouselles, Rosa Moreno i Xefo Guasch. Es pot consultar la trajectòria col·lectiva i de cadascun dels artistes així com una mostra de la seva obra a la página web http://estesia.eu/ La galeria Chez Xefo (http://chezxefo.com), projecte impulsat per Xefo Guasch, és un espai singular, de naturalesa eclèctica, dedicat a l’art i els artistes, al públic amant de l’art i als col·leccionistes. Es fan exposicions de pintura, escultura, fotografia, instal·lacions, videoart i arts associades a les noves tecnologies. Events, presentacions, xerrades, concerts en petit comité i plató, sempre buscant la polivalència extrema. Han exposat artistes com Eugeni Bonet, Mercè Girona, Rosa Gil o Anna Torres.

 

 

Entrada actualizada el el 25 ago de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.