Exposición en Barcelona, España

Experiències diverses

Dónde:
Ronda Barcelona / Carrer Consell de Cent, 382 local / Barcelona, España
Cuándo:
23 feb de 2017 - 13 mar de 2017
Inauguración:
23 feb de 2017
Horario:
De lunes a sábado de 10,30 h. a 14 h. y de 17 a 20,30 h.
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Teléfonos:
934614704
Correo electrónico:
info@rondabarcelona.com
Descripción de la Exposición
EXPOSICIÓ EXPERIÈNCIES DIVERSES de Joan Escudé Inauguració: Dijous 23 de febrer a les 19:00 hrs Exposició: del 23 de febrer al 13 de març Horari de visites: de dilluns a dissabte de 10:30 a 14:00 hrs i de 17:00 a 20:30 hrs Galeria Ronda Barcelona, c/Consell de Cent 382 Entrada lliure L’exposició “Experiències Diverses” conté diversos tipus d'obres que corresponen a algunes de les línies de treball de l’artista que suposa que són un reflex de diversos aspectes de la seva personalitat. Són temàtiques que va treballant al llarg del temps, que no estan ancorades en una època determinada i que van apareixent insistentment en la meva activitat artística. Joan Escudé escultor, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat d’Escultura. Va realitzar les seves primeres exposicions i diverses col·laboracions a Barcelona i Nova York entre el 1974 i el 1980. Des de llavors fins ara ha realitzat 33 exposicions individuals i ... 115 exposicions col·lectives a nivell local, nacional i internacional. Durant la seva trajectòria també ha rebut varis premis com el Premi Europa al 1993 del CIDEM per la Generalitat de Catalunya, va ser guanyador del Concurs internacional per erigir el “Monument de Catalunya a la Família” al 1995, va rebre el 1er premi del artistes i el 3er premi dels crítics en el Saló internacional d’Arts Plàstiques ACEA a la Vila Olímpica de Barcelona al 1997, el 1er premi d’escultura “Abstracció” del 2n Saló Internacional d’Arts Plàstiques ACEA al 1998 a Barcelona, premi a l’obra més creativa i guanyador del trofeu del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en el 6è Premi d’Arts Plàstiques Club 9b al 1999, finalista en el 2n Premi Internacional d’Esculura Elisa a Vacarisses al 2001, va ser seleccionat per 2n Simpòsium d’Escultura de l’Alt Penedès al 2004, i recentment (2015) ha estat finalista en el 4rt certamen d’Escultura Silvestre d’Edeta a Lliria, València. En els últims anys també ha inaugurat varis monuments i obres com el monument “Punt de trobada, punt de partida” a Tortosa (2006) el monument “De L’Assut al Delta” Tarragona (2007), i el Gran mural Centenari al Col·legi Sagrada Família a Sant Carles de la Ràpita (2009). Actualment té obres a diversos Museus i Fundacions d’Europa i USA.

 

 

Entrada actualizada el el 18 may de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!