Exposición en Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Bélgica

La llum de Catalunya. Un passeig pel talent català

Dónde:
Espai Catalunya Europa / Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Bélgica
Cuándo:
Desde 17 abr de 2018
Inauguración:
17 abr de 2018 / 18:00
Organizada por:
Descripción de la Exposición
L’exposició “La llum de Catalunya. Un passeig pel talent català”, promoguda per la Welcome Talent Society, sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, serà present a Brussel·les a partir del dimarts 17 d’abril i forma part del programa de celebració de la Diada de Sant Jordi a la capital comunitària europea. La mostra va estar instal·lada als jardins del Palau Robert des del 22 de gener al 22 de febrer passats i ara inicia la seva itinerància. L’exposició, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, tindrà per escenari l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern català davant la Unió Europea a Brussel·les (rue de la Loi /Wetstraat, 227). La inauguració serà el dimarts 17 d’abril, a les sis de la tarda. En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals es reconeixen els millors exponents de ... la creativitat, l'enginy, i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències. Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura, i el nostre benestar. La mostra, comissariada per Albert Torras, aborda vint-i-vuit temàtiques: Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Invents, Consum, Literatura, Filosofia i pensament, Música clàssica, Institucions, Religió, Arts escèniques, Músiques modernes, Humor, Comunicació, Arts plàstiques, Cinema, Esport, Publicitat, Disseny, Ciència i tecnologia, Mobilitat, Moda i joieria, Alimentació, Edició, Llengua i educació, Noves tecnologies i emprenedors, Fotografia i Catalans al món.

 

 

Entrada actualizada el el 13 abr de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones