Exposición en Terrassa, Barcelona, España

Pintura i aigua. El missatge de l’aigua

Dónde:
Factoria Cultural de Terrassa / Rambla d'Ègara, 340 / Terrassa, Barcelona, España
Cuándo:
25 may de 2017 - 25 jun de 2017
Inauguración:
25 may de 2017 / 19:30
Horario:
De dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció.
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Mina, Aigües de Terrassa, presenta una col·lecció de pintura sobre l’aigua al Centre Cultural Terrassa. En total es poden veure 26 molt significatives de la pintura que s’ha fet a Terrassa des de finals del segle XIX fins ara on es veuen representats diferents estils. Totes les peces tenen un element en comú que les fa dialogar entre elles: l’aigua. L’exposició, anomenada Pintura i aigua. E l missatge de l’aigua, està comissariada per Eduard Vives i s’inaugura aquest dijous 25 de maig a les 19’30h. Durant la seva llarga història la Mina, Aigües de Terrassa, ha reunit obres pictòriques principalment d’artistes terrassencs, o molt vinculats a Terrassa. També ha completat la col·lecció amb obres de prestigiosos pintors com Martí Alsina, Roca Sans, Josep Colomer i d’altres paisatgistes catalans. Entre les 26 obres seleccionades per aquesta exposició hi trobem 18 artistes terrassencs de primer nivell com, Joaquim Vancells, Pere Viver i Martínez Lozano, molt ... representatius de l’escola paisatgística de Terrassa. Certament el tema de l’aigua es presta a les més diverses composicions creatives, ja sigui pintant cursos de rius o llacs, ja sigui en forma de fonts i núvols, però gairebé sempre amb presència d’aquest element de vida. Aquesta selecció d’artistes de la col·lecció de Mina, Aigües de Terrassa, aporta una visió molt significativa de la pintura que s’ha fet a Terrassa des de finals del segle XIX fins als nostres dies. En aquesta mostra hi podem trobar representats diferents estils, des del paisatgisme tradicional, fins a les avantguardes del segle XXI, passant pel surrealisme de “Mitus” Aurell o el neoimpressionismes de Pere Tort i de Roc Alavern, fins a l´hiperrealisme d’Octavi Intente i de Jordi Fulla. Un total de26 obres de molt diferents estils, però que sota el missatge de l’aigua dialoguen entre elles, per tal d’aportar-nos el missatge de l’aigua com element vital i social de les nostres vides.

 

 
Imágenes de la Exposición
Mitus Aurell

Entrada actualizada el el 25 may de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.