Exposición en Barcelona, España

Transits, col· lectiva e pintura

Dónde:
Galería Jordi Barnadas / Consell de Cent, 347 / Barcelona, España
Cuándo:
11 mar de 2017 - 01 abr de 2017
Inauguración:
11 mar de 2017
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Amb l'arribada del bon temps, el nostre espai s'omple de color i de l'energia positiva de 6 bons artistes. Alguns fa molts anys que treballen amb nosaltres com Didier Lourenço, recognoscible a pesar de les variacions amb les que temporada rere temporada ens sorprèn: delicioses i tímides dones que es mimetitzen amb els estampats de la paret, atrevits i acolorits rostres de gran format, ciclistes... Jordi Pintó, fidel seu peculiar univers: ple de fantasia i imaginació amb referències a la infància i als somnis. Sempre des de la ironia, sota aquesta façana innocent ens deixa intuir però, una crítica a la societat actual, excessivament urbanitzada. També hi trobem taules de perspectives impossibles plenes de suculentes viandes. Miguel Olivares, ara resident a Colòmbia, expressa tota la seva vitalitat amb aquestes magnífiques obres on el protagonista és l'anar i venir de la gent per places i carrers. Només un artista que domini com ell el dibuix, pot crear ... a través del collage escenes tan fresques i plenes de moviment. Reprenem el fil amb Philip Stanton, artista multifacétic que amb la seva particular i desacomplexada visió del mon, ens mostra una acolorida i alegre Barcelona. La delicada i impecable tècnica de Pablo Maeso, el seu realisme amb l'afegit d'un fi sentit de l'humor i la seva sensibilitat, el fan genial. La seva obra ofereix un contrapunt a l'exposició. Presentem per primer cop a Barcelona a Diego Benéitez, un jove artista castellà que ens captiva amb els seus minimalistes paisatges de màgica atmosfera on cel i terra es fusionen i abstracció i figuració conviuen amb elegància i harmonia.

 

 
Imágenes de la Exposición
Pablo Maeso

Entrada actualizada el el 15 mar de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!