Exposición en Mataró, Barcelona, España

0=|

Dónde:
La Destil·leria Espai Cultural / Camí Ral, 282 - 284 / Mataró, Barcelona, España
Cuándo:
Desde 24 feb de 2018
Inauguración:
24 feb de 2018
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
«0=|» és el nom de l’exposició que l’artista de Sant Feliu de Llobregat inaugura a La Destil·leria el mes que ve. Juvanteny investiga els límits entre l’art, la ciència i la tecnologia a través d’una òptica desafiant d’estructures i ordres mètrics. Marta Juvanteny Colell (26 d’abril del 1981) és professora a la Universitat de Belles Arts de Barcelona. Va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis La Llotja, es va llicenciar en Belles Arts a la UB i és col·legiada del Gremi de Joiers, Rellotgers i Orfebres de Catalunya (JORC, 2007). L’artista s’allunya de l’art com a mètode d’autocomplaença i el transforma en un llenguatge codificat a la recerca d’un temps abduït i confús davant les pantalles digitals. Preguntes a la recerca de més preguntes sense resposta. Un loop infinit cap a un espai neutral terra de ningú: «Amb la inclusió dels nous mitjans tecnològics, les experiències temporals i espacials es perceben de ... maneres diferents. Pluritemporalitats que muten i conviuen simultàniament al nostre dia a dia, condicionades pel consum narcòtic d’imatges manipulades per les possibilitats tecnològiques de les noves interfícies digitals.» Process Art La no-figuració de Nasreen Mohamedi, l’art abstracte d’Agnes Martin o el performance art d’Esther Ferrer són fonts d’inspiració per una artista que creu en el procés artístic més que en l’art com un producte acabat. Marta Juvanteny posa en pràctica la contenció, la precisió, la confusió i la indigència voluntària. Les distraccions mundanes i identitàries del gest passen a un segon pla a favor de l’exploració de qualsevol expressió o representació humana. Gran part de la seva obra es basa en el refugi. L’aïllament i la hipnosi com a mètode de transcendència i supervivència. També la percepció del temps i l’espai se sotmeten a investigació en l’obra de Juvanteny, així com l’estat de trànsit entre realitat i miratge, o realitat i ficció.

 

 
Imágenes de la Exposición
Código binario

Entrada actualizada el el 03 feb de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!