Certamen en Barcelona, España

6a Convocatòria d'Arts Visuals de La Casa Elizalde

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
Premio:
6.000 euros para el comisariado, diseño, producción y montaje de la exposición
Edición:
Cuándo:
28 jun de 2018 - 19 oct de 2018
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 19-10-2018
Dirigido a:
Artistas, Profesionales
Bases de publicación:
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
comunicacio@casaelizalde.com
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
El projecte guanyador de la 6ª Convocatòria d’Arts Visuals de La Casa Elizalde és ‘Puro Aire’ del col·lectiu Nyamnyam format per Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez. El jurat, reunit el 18 de desembre i format per Clara Garí, gestora cultural i directora del Centre de Creació Contemporània Nau Côclea, Xavier de Luca, director adjunt de la Fundació Suñol, Elena Blesa, professora d’art contemporani a La Casa Elizalde, Oriol Fontdevila, crític d’art , comissari i gestor cultural a la Sala d’Art Jove i Miriam Alcaraz, directora de La Casa Elizalde, ha valorat els projectes amb els següents criteris: solidesa del projecte, rellevància en el context actual, originalitat, resolució artística i adaptació del projecte tant als espais expositius com a la línea de programació del centre. De les 50 propostes presentades, han quedat finalistes ‘Tou’ de Lluc Baños i ‘Al final de la calle ciega’ de Valentina Alvarado Matos. S’obre el termini per presentar ... projectes artístics dins el programa d’arts visuals de La Casa Elizalde. L’objectiu d’aquesta convocatòria és estimular la creació en arts plàs­tiques i visuals, l’experimentació es­tètica, el treball interdisciplinari i la reflexió crítica sobre la societat con­temporània. La proposta guanyadora rebrà una quantitat màxima de 6.000€ per des­tinar al comissariat, disseny, producció i muntatge de l’exposició. L’exposició del projecte premiat es durà a terme durant la tardor de 2019. Podran participar-hi artistes, col·lectius i comissaris que estiguin vinculats amb la ciutat de Barcelona. Els projectes hauran de ser produïts específicament per a la convocatòria i dissenyats per ser exhibits a les sa­les d’exposició de La Casa Elizalde, d’acord amb les característiques tèc­niques i d’espai. També hauran d’incloure activi­tats relacionades que complementin l’exposició. S’admetran projectes de qualsevol dis­ciplina artística: pintura, escultura, fo­tografia, dibuix, vídeo i instal·lació. La selecció es farà amb criteris de qualitat artística, originalitat, viabilitat tècnica i pressupostària i adequació a la línia de treball del centre. Els projectes s’hauran de lliurar al cen­tre o per correu postal a La Casa Elizal­de fins al 19 d’octubre de 2018. La resolució de la convocatòria es farà pública el 18 de desembre de 2018 i es podrà consultar al web del centre cultural.

 

 
Imágenes del Premio
Imagen cortesía de La Casa Elizalde

Entrada actualizada el el 28 dic de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Exposición
03 may de 2024 - 02 jun de 2024

Uribitarte40 / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios