Exposición en Barcelona, España

A Sense of Wonder

Dónde:
Fabra i Coats / Sant Adrià, 20 / Barcelona, España
Cuándo:
04 may de 2018 - 22 jul de 2018
Inauguración:
04 may de 2018 / 19:00
Comisariada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
A Sense of Wonder és una proposta expositiva comissariada per David Santaeulària, que reuneix els projectes més recents de l’artista Carles Congost. Es tracta de vuit treballs en vídeo que, partint de formats i registres diferents, mantenen moltes connexions temàtiques i formals entre ells. La proposta de Carles Congost parteix de referències i motivacions particulars relacionades amb la iconografia adolescent, el sistema artístic, el cinema, la televisió, la música i el món del pop en general. Tot sorgeix de l’entorn quotidià que li permet derivar-se en motivacions àmplies i universals: les relacions interpersonals, la responsabilitat del creador, el poder del mercat, les contradiccions de la vida moderna, els prejudicis, etc. L’humor i la ironia (sovint propera a la melancolia) transiten per tots els treballs i els fan més propers i humans, evitant revestir-los d’autenticitat o de transcendència impostada. Podríem concloure que una bona manera d’aproximar-s’hi és deixar-se endur per la ... capacitat de meravellar-se ( A Sense of Wonder) davant de coses que s’intueixen, que ens interpel·len, que generen noves preguntes però que no sempre s’acaben de poder verbalitzar. Un total de vuit obres avalades per una bona acollida del públic i per les següents distincions: Wonders (2016) va guanyar la segona edició de Premi de Videocreació impulsat per LOOP Barcelona, la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i l’Arts Santa Mònica i forma part de la Col·lecció Nacional d'Art Contemporani de la Generalitat de Catalunya; Simply the Best (2016) ha estat produït per Manifesta 11 (Zuric); The Wolf’s Motives va disposar d’una Beca Multiverso a la Creación en Videoarte de la Fundación BBVA, en la convocatòria de l’any 2015 i Un biopic inestable a través del sonido Sabadell (2015) va guanyar una de les beques d'arts plàstiques Fundación Botín (Santander) en la seva XXI edició. Les vuit peces que conformen l’exposició són: Nova esplendor (2018, 22’) Producció: Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats (2018) amb el suport d’ una Beca a la Creació Agita de Figueres. The Wolf’s Motives (2017, 20’30’’) Producció: Beca Multiverso a la Creación en Videoarte de la Fundación BBVA (2015) Simply the Best (2016, 22’) Producció: Manifesta 11 (2016) amb el suport d’Acción Cultural Española (AC/E) Wonders (2016, 15’) Producció: projecte guanyador de la segona edició del Premi de Videocreació impulsat per LOOP Barcelona, la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i l’Arts Santa Mònica (2015) Abans de la casa / Un biopic inestable a través del Sonido Sabadell (2015, 22’) Producció: Beca Fundación Botín (2013) Paradigm (2012, 10’) Producció: Galeria Horrach Moyà (Palma de Mallorca) The Spin-Off (2010, 6’23’’) Producció: CoNCA Consell Nacional de la Cultura i les Arts (2010) Easy Katz (2013, 4’20’’) Producció: Beca VEGAP: Propuestas 2013. XVII Convocatoria de Ayudas a la Creación Visual.

 

 
Imágenes de la Exposición
Carles Congost, Nova esplendor, 2018 – Imagen cortesía del Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats

Entrada actualizada el el 09 jul de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
12 sep de 2023 - 08 oct de 2023

Madrid, España

Exposición
27 sep de 2023 - 22 ene de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Formación
03 oct de 2023 - 03 oct de 2023

Museo Guggenheim Bilbao / Bilbao, Vizcaya, España

Exposición Online
16 nov de 2022 - 15 nov de 2023

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones