Exposición en Sant Fruitós de Bages, Barcelona, España

Abel Azcona. Íntim i personal

Dónde:
Biblioteca de Sant Fruitós de Bages / Carles Buïgas, 35-37 / Sant Fruitós de Bages, Barcelona, España
Cuándo:
04 oct de 2018 - 28 oct de 2018
Inauguración:
04 oct de 2018
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
El provocador Abel Azcona exposarà la seva obra a Sant Fruitós La inauguració es farà el proper dijous 4 d’octubre a la Biblioteca Municipal i es podrà visitar fins al 28 d’octubre. L’artista i “performer” Abel Azcona (Pamplona, 1988) portarà a Sant Fruitós de Bages una retrospectiva de més de cent peces de l’autor que s’exposaran a la Biblioteca Municipal i en diferents establiments del municipi (Hotel la Sagrera, Foto Isidre, Nou Celler, La Cuina del Bosquet, Mas Perruquers, etcètera). Sota el nom d’Íntim i personal, Azcona reuneix des de les primeres peces realitzades fa més de deu anys fins a les més actuals. Fins al moment, únicament les ciutats de Bogotà i Nova York a més de la ciutat natal de l’artista, Pamplona, han presentat una retrospectiva amb més de cent peces d’Abel Azcona. Un artista transgressor, reconegut internacionalment, elegit l’any 2015 per The Guardian, al Regne Unit com el millor artista ... de l’any 2015 a nivell internacional. Des de l’Ajuntament asseguren que “el poble de Sant Fruitós, on l’artista resideix des de l’any 2016, dedica aquesta mostra com benvinguda i acostament a l’obra d’Azcona”. La seva obra Les primeres obres biogràfiques vinculades a l’experiència vital de l’artista reflexionen entorn a l’abús, el maltractament i l’abandonament. La pràctica i exploració artística multidisciplinària d’Abel Azcona, considerada altament autobiogràfica, indaga en temàtiques al voltant dels drets humans, les injustícies socials, el gènere i diverses qüestions com el feminisme, la sexualitat i la pornografia, les desigualtats, el terrorisme o la religió. El seu treball es manifesta en una varietat de mitjans que inclouen vídeo, instal·lació, escultura, pintura, escriptura i performance art, amb les que explora una obra clarament política, vinculada a la seva experiència vital, marcada per l’abandonament, l’abús i el maltractament infantil, la malaltia mental i la prostitució.

 

 

Entrada actualizada el el 21 mar de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Exposición
Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones