Exposición en Granollers, Barcelona, España

Abel Azcona | Naturaleza Muerta

Dónde:
Espai d'Arts de Roca Umbert / Carrer Enric Prat de la Riba, 77 / Granollers, Barcelona, España
Cuándo:
06 abr de 2017 - 30 abr de 2017
Inauguración:
06 abr de 2017 / 20h
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Naturaleza Muerta Abel Azcona Del 6 al 30 d’abril 2017 Inauguració + performance 6 d’abril a les 20h Con la asesoría curatorial de Joan Fontcuberta, asesor y artista residente de Fabrica de las Artes Roca Umbert. Els dijous 20 i 27 d’abril a les 19.30h es realitzaran instal·lacions vives i performance. L'exposició individual 'Naturalez Muerta' de l'artista Abel Azcona és un projecte processual que es realitzarà durant el mes d'abril a la Sala Zero de l’Espai d’Arts de Roca Umbert. L’exposició mostrarà instal·lacions vives i performance. Del 3 al 6 d'Abril l’artista realitzarà un workshop a la Sala Zero amb participants vinculats al mon de la performance i la imatge. El resultat del workshop seran instal·lacions vives crítiques dutes a terme en col·laboració amb els participants. En aquesta activitat els assistents podran tenir contacte amb l'obra d'Abel Azcona i amb instal·lacions de gran càrrega emocional i crítica, així com ampliar els seus coneixements ... sobre l'art processual, aprofundint en la teoria i la pràctica de l'art corporal representat en mitjans com el vídeo i la fotografia. Els participants crearan peces corporals amb resultat visual tant individual com col·lectivament, obtindran coneixements sobre performance i acció artística per tal d'aprendre a utilitzar l'art com a eina d'apoderament, a través de diferents mitjans i formats. Abel Azcona (Pamplona, ​​1988) és un artista vinculat especialment a l'art processual fusionant de forma híbrida disciplines com la performance amb la fotografia, el videoart, la instal·lació i l'escultura amb les que explora una obra clarament vinculada a la seva experiència vital. La seva exploració artística considerada altament autobiogràfica indaga en temàtiques al voltant dels drets humans, les injustícies socials, qüestions de gènere i diverses problemàtiques com la prostitució, l'abandonament, l'abús i el maltractament infantil. De la mateixa manera aborda qüestions com el feminisme, la sexualitat i la pornografia, les desigualtats, la política, el terrorisme o la religió. Més de cinc-cents projectes performatius i més de cent mostres expositives individuals a nivell internacional converteixen Abel Azcona en un nom clau en l'art social i polític. La seva obra s'ha vist en més de quaranta països d'Amèrica, Europa, Àfrica i Àsia. L'any 2014 el Museu d'Art Contemporani de Bogotà li va dedicar una exposició retrospectiva i la seva ciutat natal, Pamplona una altra gran mostra retrospectiva amb més de tres-centes peces en els anys 2015 i 2016.

 

 
Imágenes de la Exposición
Exposición de Abel Azcona

Entrada actualizada el el 22 mar de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Exposición
09 may de 2024 - 13 jul de 2024

Helga de Alvear / Madrid, España

Formación
29 may de 2024 - 02 jun de 2024

Auditorio 200 - Edificio Nouvel - Museo Reina Sofia / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones