Exposición en Barcelona, España

Ad Infinitum

Dónde:
Ronda Barcelona / Carrer Consell de Cent, 382 local / Barcelona, España
Cuándo:
02 may de 2019 - 20 may de 2019
Inauguración:
02 may de 2019 / 19:30 h.
Horario:
De lunesa a sábados de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 21:00
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
934614704
Correo electrónico:
info@rondabarcelona.com
Descripción de la Exposición
Exposició d’Escultura: “AD INFINITUM” FERRAN SORIANO - 50 anys en l’Art Escultor Inauguració: 2 de maig, 19:30h Exposició: Del 2 al 20 de maig de 2019 ENTRADA LLIURE Centre RONDA BARCELONA. C/Consell de Cent 382, Local. Barcelona Després d’uns anys de no exposar a Barcelona, la ciutat on vaig néixer, he volgut iniciar a tall de celebració amb dues exposicions – una fora de la ciutat – l’altra a aquest Centre, els meus 50 anys de dedicació a L’Art. Soc conscient dels anys passats en aquesta brega, per un costat certament enriquidora, en l’aspecte vital i de fort creixement personal i, a través del qual, m’ha permès conèixer i freqüentar una quantitat de persones, algunes, referents per mi al llarg d’aquest trajecte, llocs, experiències que han conformat una manera de viure i d’entendre el món, i la condició humana, que no hagués arribat a conèixer mai segurament fent una altre activitat. En aquesta exposició, bàsicament d’escultura i ha també dibuix, ... pintura i relleus, pretenc d’oferir un breu repàs de coses fetes els darrers anys, no mostrades i inèdites a Barcelona. He posat els títols en llatí, un homenatge tal vegada a la mediterrània, molt present al llarg dels anys en la meva obra i, per mi, origen de les llengües que conformen una bona part del meu entorn i paisatge humà més pròxim. Tanmateix doncs, reto un homenatge a l’Art en tots els seus àmbits, alguns dels que he treballat els ofereix-ho aquí, en aquesta mostra. Ferran Soriano, (Barcelona 1944) Exposa des de 1970. Ha realitzat més de cent exposicions individuals, havent-ho fet fins el 2018 ininterrompudament, L’Hospitalet en diversses ocasions, sent al 1995, seu d’una antològica al Centre d’Art Tecla Sala; Eivissa ; Sevilla ; Terrassa ; Roma (Itàlia) ;… París (França); Nova York (EEUU) ; Perpignan (França) Moscou i San Petersburg (Russia) ;Wij bij Duurstede, Helmond, i Ámsterdam (Holanda); Collioure (França) ; Sant Esteve Sesrovires ; Veurne i Izegem (Bélgica) ; Chicago (EEUU) ; Barcelona; Guadalajara (Mèxic) 2012. Partcipació en més d’un centenar de exposicions Col·lectives i/o compartides i Fires d’Art des de 1969 fins el 2018. Te obra en espais públics a: • l’aire lliure a: L’Hospitalet; Barcelona; Sant Boi; Santa Perpètua de Mogoda; Sant Pere de Ribes; Begues; Rubí. A les ciutats de L’Hospitalet, Barcelona, Sant Boi i Santa Perpètua de Mogoda hi ha més d’una obra al carrer. • Museus, Fundacions, Fons d’Art d’Institucions,…

 

 
Imágenes de la Exposición
Ad Infinitum
URL fuente

Entrada actualizada el el 18 may de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones