Exposición en Barcelona, España

Agrilogística

Dónde:
La Capella / Hospital, 56 / Barcelona, España
Cuándo:
15 jun de 2021 - 05 sep de 2021
Inauguración:
15 jun de 2021 / 11:00
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Agrilogística és una proposta expositiva que gira entorn dels usos de l’automatització i les tecnologies de la imatge en el context de l’agricultura i l’horticultura industrials. És una invitació a un viatge sensorial en què, mitjançant la imatge en moviment, s’explora el paper que tenen els hivernacles d’alta tecnologia en les transformacions ecològiques i el futur de la producció de menjar. La proposta expositiva gira entorn d’una pel·lícula que proposa un trànsit des de l’espai hipnòtic i cinètic de la cadena de muntatge fins a un espai oníric del món vegetal, animal i maquínic. Producció d’imatge i producció agroindustrial són indiscernibles l’una de l’altra en una proposta sobre la mateixa producció d’imatges, sobre càmeres que filmen càmeres, sobre imatges que esdevenen amalgames de dades, sobre actors no humans que posen en dubte la mateixa noció de ficció. Gerard Ortín Castellví (Barcelona, 1988) és artista i cineasta. És llicenciat en Belles Arts ... per la Universitat de Barcelona, ha cursat un MFA al Sandberg Instituut d’Amsterdam i l’MA “Artists’ Film and Moving Image” a Goldsmiths (Universitat de Londres), on actualment cursa un doctorat i imparteix classes d’Estudis Crítics al grau de Belles Arts. Ha exposat a la Fundació Joan Miró (Barcelona), així com a Tabakalera (Sant Sebastià), a l’Stedelijk Museum Bureau of Amsterdam, a l’Office for Contemporary Art (Oslo), a Open (Reykjavík) o a la Seager Gallery (Londres). Els seus treballs s’han projectat en llocs com el Centre Georges Pompidou (París), LUX (Londres), l’Anthology Film Archives (Nova York), el Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona) o el Numax (Santiago de Compostel·la). La seva darrera pel·lícula, Reserve, va rebre la menció al millor curt en la 42a edició del festival Cinéma du Réel. Ha treballat amb les galeries Estrany-de la Mota i àngels barcelona, i sovint col·labora amb la cooperativa de cineastes i artistes Tractora Koop, així com amb la productora Pirenaika.

 

 

Entrada actualizada el el 11 jun de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones