Exposición en Barcelona, España

Agrilogística

Dónde:
La Capella / Hospital, 56 / Barcelona, España
Cuándo:
15 jun de 2021 - 05 sep de 2021
Inauguración:
15 jun de 2021 / 11:00
Organizada por:
Artistas participantes:
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
Agrilogística és una proposta expositiva que gira entorn dels usos de l’automatització i les tecnologies de la imatge en el context de l’agricultura i l’horticultura industrials. És una invitació a un viatge sensorial en què, mitjançant la imatge en moviment, s’explora el paper que tenen els hivernacles d’alta tecnologia en les transformacions ecològiques i el futur de la producció de menjar. La proposta expositiva gira entorn d’una pel·lícula que proposa un trànsit des de l’espai hipnòtic i cinètic de la cadena de muntatge fins a un espai oníric del món vegetal, animal i maquínic. Producció d’imatge i producció agroindustrial són indiscernibles l’una de l’altra en una proposta sobre la mateixa producció d’imatges, sobre càmeres que filmen càmeres, sobre imatges que esdevenen amalgames de dades, sobre actors no humans que posen en dubte la mateixa noció de ficció. Gerard Ortín Castellví (Barcelona, 1988) és artista i cineasta. És llicenciat en Belles Arts ... per la Universitat de Barcelona, ha cursat un MFA al Sandberg Instituut d’Amsterdam i l’MA “Artists’ Film and Moving Image” a Goldsmiths (Universitat de Londres), on actualment cursa un doctorat i imparteix classes d’Estudis Crítics al grau de Belles Arts. Ha exposat a la Fundació Joan Miró (Barcelona), així com a Tabakalera (Sant Sebastià), a l’Stedelijk Museum Bureau of Amsterdam, a l’Office for Contemporary Art (Oslo), a Open (Reykjavík) o a la Seager Gallery (Londres). Els seus treballs s’han projectat en llocs com el Centre Georges Pompidou (París), LUX (Londres), l’Anthology Film Archives (Nova York), el Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona) o el Numax (Santiago de Compostel·la). La seva darrera pel·lícula, Reserve, va rebre la menció al millor curt en la 42a edició del festival Cinéma du Réel. Ha treballat amb les galeries Estrany-de la Mota i àngels barcelona, i sovint col·labora amb la cooperativa de cineastes i artistes Tractora Koop, així com amb la productora Pirenaika.

 

 

Entrada actualizada el el 11 jun de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.
Promociones arteinformado
Exposición Online
Exposición
24 jun de 2021 - 26 sep de 2021

Museo Guggenheim Bilbao / Bilbao, Vizcaya, España

Premio
08 jun de 2021 - 10 sep de 2021

Madrid, España

Formación
22 oct de 2021 - 23 oct de 2021

CAAC - Centro Andaluz de Arte Contemporáneo / Sevilla, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones