Exposición en Argentona, Barcelona, España

Andreu Vilasís. Esmalts

Dónde:
Museu del Cantir de Argentona / Plaza de la Iglesia, 9 / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
13 ene de 2017 - 19 feb de 2017
Inauguración:
13 ene de 2017 / 19:00
Horario:
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h / Dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h / Diumenges d'11 h a 14 h
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
93 797 21 52
Correo electrónico:
fina@museucantir.org
Descripción de la Exposición
L’obra en esmalt d’Andreu Vilasís, reconeguda arreu del món com la d’un dels millors artífexs actuals d’aquesta tècnica mil•lenària, incombustible i impulsada per ell mateix internacionalment, es presenta, encetant el 2017 en el marc del Museu del Càntir d’Argentona. L’ obra artística i en especial la seva meticulosa i renovada tècnica de la grisalla, que tant singularitza els seus esmalts, van ser objecte d’un aprofundit estudi en una tesi doctoral de la Universitat de Barcelona, el 1996. D’aquesta dita “nova grisalla” s’han pogut veure excel•lents exemples en les darreres exposicions individuals com les de Barcelona el 2006 i la mes recent de Limoges, França, a l’estiu del 2016. Una tècnica sempre present especialment utilitzada en les figures femenines i rostres, centre de la seva obra en diferents contextos. En tota la seva creació artística un sentiment intern aflora entre bells motius decoratius i colors rotunds. En la mateixa línia de les ... darreres presentacions hi trobarem tècniques mixtes, on el concepte domina la forma i la força interior i la capacitat fèrtil i creativa, en tots els sentits, de l’element femení és sempre un centre d’atenció. Una deriva vers colors més impactant, llampants i contundents s’albira en les peces mes recents. Completen el conjunt de plafons murals, una petita sèrie d’objectes escultòrics de temes varis en collage d’esmalt i fusta, destacant per la seva bellesa, que són la representació formal de l’impalpable, de l’instant màgic de connexió entre naturalesa humana i allò invisible que denominem: art. Núria L. Ribalta Doctora en Belles Arts i crític Internacional d’Art

 

 

Entrada actualizada el el 22 dic de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones