Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Antibiografia

Dónde:
Centre d'Art Maristany / Carrer d'Àngel Guimerà, 2 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
18 feb de 2022 - 14 may de 2022
Inauguración:
18 feb de 2022 / 19:00
Horario:
Lunes a viernes de 10 a 13:30 y de 17 a 21 h., sabados de 11 a 14 y de 17 a 20:30 h.
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
A cura d'Alexandra Laudo. Amb obres de Martínez Bellido, Francele Cocco, Estampa, Juan David Galindo, Mateo Maté, Pere Noguera, Daniela Ortiz, Lurdes R. Basolí, Mercè Soler, Diana Tamane. Al llarg de la història, la major part de la humanitat ha viscut de forma anònima. Durant segles van ser poques les persones que podien testimoniar públicament la seva vida o deixar constància del seu aspecte a través de relats biogràfics i de retrats. Actualment, amb l’auge dels mitjans de comunicació de masses, les noves tecnologies i la cultura digital, els recursos per a produir imatges i relats autoreferencials s’han democratitzat enormement, com també les possibilitats de compartir-los entre un immens nombre de persones, tant conegudes com desconegudes. Deia Roland Barthes que la vida privada és aquella zona de l’espai i el temps en què no som una imatge. En un moment en què multitud d’expressions i imatges autoreferencials saturen les xarxes i en què ... impera una cultura orientada a la constant exposició i manifestació pública del jo, potser la vida i l’autobiografia poden existir només com una dissidència, com una resistència a aquesta proliferació de manifestacions, com una antibiografia. L’exposició “Antibiografia” presenta una selecció d’obres d’artistes contemporanis que s’aproximen críticament a la imatge biogràfica i al retrat, i que a través de la iconoclàstia, la supressió, l’opacitat i l’evasió ens conviden a reflexionar sobre la relació entre imatge i identitat, entre vida, memòria i mirada.

 

 

Entrada actualizada el el 29 mar de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.