Exposición en Martorell, Barcelona, España

Antonio de Felipe - Pop en Conserva

Dónde:
Muxart - Espai d'Art i Creacio Contemporani / Pl. de les Hores, s/n / Martorell, Barcelona, España
Cuándo:
06 oct de 2016 - 04 dic de 2016
Inauguración:
06 oct de 2016 / 19:00
Horario:
Jueves i viernes de 17:00 a 20:00 Hores. Dissabtes, Diumenges i festius de 10:30 a 14 Hores.
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Teléfonos:
93 774 22 23
Correo electrónico:
museus@martorell.cat
Descripción de la Exposición
De Felipe visita Martorell per presentar-hi exposició i deixar-hi petjada, pintant alguns racons del museu Muxart Martorell acull aquesta tardor bona part de l’obra més destacada del pintor valencià Antonio de Felipe, un dels majors representats de la iconografia POP del país. L’autor inaugurarà l’exposició “POP EN CONSERVA” el proper 6 d’octubre a les 19h, a l’Espai d’Art i Creació Contemporanis Muxart de Martorell (plaça de les Hores s/n). La mostra s’inclou dins la programació dels actes de la Festa del Roser i del programa sobre art urbà “intARTvenció” que l’Ajuntament de Martorell ha organitzat en col•laboració amb les entitats artístiques del municipi. De Felipe presentarà la seva obra, no exempta de polèmica, i durant els dies anteriors a l’exposició realitzarà intervencions artístiques al mateix museu. Aquesta, esdevé una ocasió única per veure bona part de la seva obra a Catalunya i veure l’artista en acció, ja que deixarà ... la seva penjada a Martorell pintant un mural del pati del Muxart i entre les seves pròpies obres. Algunes de les intervencions les farà en un activitat pedagògica amb alumnes de secundària de la població. La programació es complementa amb la visita del 9 al 12 d’octubre de l’artista urbà Muretz. Conceptual i alternatiu, l’artista brasiler visita Martorell, per deixar-nos impresa la seva obra en espais oberts del municipi.

 

 

Entrada actualizada el el 06 oct de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!