Feria de arte en Argentona, Barcelona, España

Argillà Argentona. Fira Internacional de Ceràmica - 2016

Dónde:
Argentona / Argentona / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
01 jul de 2016 - 03 jul de 2016
Inauguración:
01 jul de 2016
Descripción de la Exposición
Argillà Argentona, la Fira Internacional de Ceràmica, s'organitza al municipi de la comarca del Maresme els dies 1, 2 i 3 de juliol. En aquesta edició, reunirà un total de 70 artesans de la ceràmica i institucions per exposar i vendre al públic les seves obres, en la més gran manifestació de l'art i la cultura del fang que es realitza cada any a Catalunya. Entre les novetats de l'edició del 2016 destaca la participació de ceramistes de la vila francesa d'Aubagne com a ciutat convidada i agermanada amb Argentona. A més, Joan Serra i Mia Llauder són els artistes convidats que destaquen en l'actual panorama de la ceràmica de Catalunya i que compten amb una gran projecció internacional. D'altra banda, s'ha previst una acció artística singular a càrrec del pintor, dibui¬xant i il·lustrador, Perico Pastor, que decorarà en directe un càntir de grans dimensions a la via pública. Cal destacar que ... el "càntir de l'any 2016", que també es vendrà durant la Fira Internacional de Ceràmica, és una peça del ceramista Claudi de José, president de l'Associació Ceramistes de Catalunya. Argillà Argentona s'organitza des de 1991, amb els objectius de difondre i afavorir el manteniment de la terrissa tradicional, i per a la promoció dels nous valors de la ceràmica de creació. Organitzada pel Museu del Càntir d'Argentona, conjuntament amb l'Ajuntament d'Argentona i amb la col·laboració de l'associació de comerços i serveis "Argentona es Mou" i d'algunes empreses de la vila, compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya. La Fira Internacional de Ceràmica d'Argentona comprèn els sectors de la terrissa tradicional i popular i la ceràmica artística. Actualment és la fira del sector més important del país, tant pel que fa a la xifra i la qualitat dels participants, com pel nombre de públic assistent. El creixement de la fira ha estat espectacular des del seu inici l'any 1991. Actualment és visitada per més de 25.000 persones que poden conèixer i adquirir la producció artesana del fang, els quals procedeixen dels centres terrissers més importants de la península i l'Estranger. Els països representants en aquesta edició són: Catalunya, Espanya, Portugal, Itàlia, França, Malta, Polònia, Holanda, Regne Unit, Rússia i Marroc.

 

 

Entrada actualizada el el 10 jun de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones