Feria de arte en Argentona, Barcelona, España

Argillà Argentona. Fira Internacional de Ceràmica 2018

Dónde:
Argentona / Argentona / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
06 jul de 2018 - 08 jul de 2018
Inauguración:
06 jul de 2018
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
El Museu del Càntir i l'Ajuntament d'Argentona es disposen a celebrar els dies 6, 7 i 8 del proper juliol una nova edició de ARGILLÀ ARGENTONA - FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. La fira d'Argentona està agermanada amb les altres fires "Argillà" que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d'Argentona. En aquesta edició Romania serà el país convidat, disposant d'un espai especial on exposar les seves produccions. Els preus d'aquesta d'edició, com l'any passat, es mantenen en 100 € + 17 € de taxa municipal (parada 3 m) i 200 € + 34 € de taxa municipal (parada 6 m). Si es vol carpa cal afegir-hi 50 € i si es vol connexió elèctrica, 25 €. Ja està obert el període de sol·licituds per a nous participants per a participar a Argillà Argentona 2018 ... - Fira Internacional de Ceràmica, que finalitzarà el 31 de març. Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d'adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d'inscripció (que s'adjunta), 6 imatges de la seva obra, 1 imatge del lloc de venda i el CV professional. La Fira se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol, de 10 h del matí a 22 h del vespre (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

 

 

Entrada actualizada el el 27 may de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones