Exposición en Barcelona, España

Arquitectures

Dónde:
Fundació Setba [ESPACIO CERRADO] / Plaça Reial, 10 - 1º - 2º / Barcelona, España
Cuándo:
22 sep de 2017 - 18 nov de 2017
Inauguración:
21 sep de 2017 / 19:00
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Descripción de la Exposición
El proper dijous 21 de setembre la Fundació Setba inaugura Arquitectures, un diàleg entre arquitectura, disseny i art, que compta amb la col·laboració de l’arxiu del COAC (Col·legi oficial d’Arquitectes de Catalunya). A més a més, la mostra estarà inclosa en el festival d’arquitectura 48H OPEN HOUSE BCN, amb una jornada de portes obertes el 21 d’octubre. L’exposició se centra en els edificis de tres arquitectes catalans de renom, interpretats per tres artistes plàstics. En primer lloc, els edificis de Via Augusta/Brusi/Sant Elies, a Barcelona, dissenyats per Antoni de Moragas i Francisco Riba entre 1964 i 1970, que seran interpretats per l’artista Sílvia Martínez-Palou. Es mostraran fotografies de Català-Roca i peces dissenyades per Moragas per a diversos projectes, gentilesa de l’Arxiu del COAC i del Museu del Disseny de Barcelona. En segon lloc, La Ricarda, del Prat de Llobregat, ideada per Antoni Bonet Castellana entre 1949 i 1962, i interpretada per Bea Sarrias. Comptarem ... amb un complet reportatge fotogràfic de Català-Roca i una de les butaques dissenyades pel propi Bonet especialment per a la Ricarda, gentilesa de l’Arxiu del COAC. I per últim l’Auditori Alfredo Kraus d’Oscar Tusquets, a las Palmas de Gran Canaria, edificat entre 1992, i 1997 i interpretat pel mateix arquitecte. Amb fotografies del projecte arquitectònic, la maqueta de l’edifici i mobiliari dissenyat per Tusquets per a varis projectes, gentilesa de l’Arxiu del COAC i Carles Díaz. Tres arquitectes, tres artistes i tres edificis, cadascun en una de les tres sales amb què compta la Fundació Setba actualment. I, com a novetat, una nova sala audiovisual que inaugurem amb la projecció de "Un dia a La Ricarda", de Bea Sarrias i Morrosko Vila-San-Juan. Una Peça audiovisual, a mig camí entre el curtmetratge i el videoart, que ens trasllada als estius de la infància, a través de dues nenes, Manuela i Llum, que semblen viure a La Ricarda sense la presència d'adults.

 

 
Imágenes de la Exposición
Auditori Alfredo Kraus

Entrada actualizada el el 08 sep de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!