Festival de arte en Barcelona, España

Art Nou 2020

Dónde:
Varios espacios de Barcelona / Galerías y museos en Barcelona / Barcelona, España
Cuándo:
25 jun de 2020 - 10 sep de 2020
Inauguración:
25 jun de 2020
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Aquesta 9a edició és especialment significativa donades les circumstàncies excepcionals provocades per la crisis de la Covid-19. Art Nou arrenca just després d’aquest temps de confinament, i per tant serà un esdeveniment on retrobar-nos i celebrar de forma col·lectiva l’art i l'escena emergent a la nostra ciutat. Serà també un lloc des del que mirar de front algunes de les qüestions que aquesta crisis ha posat de relleu respecte a l’estructura i funcionament del nostre món. Com no podia ser d’altra forma tractant-se d’un projecte d’art contemporani, hem volgut incorporar la crisis com a contingut en l’edició d’enguany, fent-la visible des d’una perspectiva crítica, reconeixent el seu potencial com a matèria transformadora i permetent-nos imaginar possibilitats de cara al futur. En aquesta línia, aquesta edició presenta p4stura, un projecte a cura de Daniel i Miguel Moreno Roldán que s’erigeix com una plataforma online que des d'un posicionament crític acollirà projectes que no podran ... ser desenvolupats en format presencial, repensant de forma col·lectiva les formes de difusió de continguts d’art i cultura a internet, i imaginant i proposant maneres de fer noves i “adequades”. Alhora, el col·lectiu Larre - que s’auto-defineix com una força propositiva de caràcter feminista -presentarà el taller Times New Normal.¿Esto lo cambia todo? que treballarà sobre la qüestió de les bones pràctiques en art a partir d’aquesta ”nova normalitat”. Com en d’altres edicions, organitzarem també visites per a professionals a centres de residència i de producció artística com Hangar i La Escocesa, així com visites guiades a les exposicions dirigides al públic general. Comptarem amb el suport de La Capella (ICUB), que un cop més atorga el Premi Art Nou a la millor exposició, que enguany serà seleccionada per un Jurat format per l’artista David Bestué, la comissària i crítica d’art Carolina Jiménez, i l’artista guanyador de la darrera edició, Alán Carrasco.

 

 

Entrada actualizada el el 05 jun de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones