Exposición en Valldemossa, Baleares, España

Being me

Dónde:
Fundació Cultural Coll Bardolet / Blanquerna, 4 / Valldemossa, Baleares, España
Cuándo:
17 oct de 2021 - 05 ene de 2022
Inauguración:
16 oct de 2021 / 11:00
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Carmen Pastrana Llicenciada en Belles Arts amb beca fi de carrera a Segòvia. El 1999 es trasllada a Nova York per un període de vuit anys, realitzant en aquesta ciutat diverses exposicions entre les quals destaquen les individuals a Fish Tank Gallery, Penalver Studio i White Box Gallery. El 2007 rep una beca de NYArts per treballar al seu estudi de Pequín. En acabar la seva estada a la Xina torna a Madrid, on treballa al seu taller del centre d'Art El Jacalito. Des de 2015 viu i treballa a Mallorca. A Espanya ha realitzat nombroses exposicions, entre les quals destaquen les individuals Fear (Galeria Bilkin, Bilbao), Siono (Sala el Brocense, Càceres), La invasión de los dragones (Galeria La Casa Rosa, Màlaga), Nicethingtosay (Galeria BAT Alberto Cornejo, Madrid) i Sin Darnos Cuenta (Galeria MA Arte Contemporáneo, Palma). El 2013 va participar en la Biennal del Sud de Panamà, realitzant un mural de 20x8 metres ... a la plaça de la Catedral. Al llarg de la seva carrera ha estat premiada en diversos certàmens nacionals de pintura, entre els quals destaquen Casimiro Sáinz, el Certamen d'Arts Plàstiques El Brocense, el Salón de Otoño de Madrid, La Fundación Amigos de Madrid i la Fundació Antonio Camuñas. Ha participat amb diverses galeries en Fires d'Art com Arco, ArtMadrid, Estampa, Justmadrid i Reddot Art Fair (Miami). Being me "Sempre hi ha alguna cosa d'exposar-se a la pintura, unes vegades més que altres, i, mirant enrere en el meu treball, m'adon que en el meu cas això passa sovint. En cadascuna de les meves sèries, encara que l'objectiu no sigui aquest, sempre hi ha algunes peces que parlen més del "jo" que altres. Per aquesta exposició he recopilat obres realitzades en moments diferents dels últims set anys, que és el temps que port vivint aquí a Mallorca. Són peces que pertanyen a sèries diferents i de diferents plantejaments, però les he triat perquè totes tenen alguna cosa en comú. Es tracta d'un intent o interès per la meva part en reflectir una mica més íntim, un sentiment davant la vida, davant la natura, davant la mirada de l'altre, davant el passat i el futur, fins i tot davant jo mateixa. És cert que l'art ens ajuda a reflexionar, i crec que als artistes més, ens ajuda a observar i observar-nos a nosaltres mateixos per poder crear el nostre treball des d'un lloc en el qual, almenys en el meu cas, canvia constantment."

 

 

Entrada actualizada el el 14 oct de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones