Beca en Girona, España

Beques-Ajudes Joan Pujol i Sureda per a joves artistes 2013

Premios / Dotación:

Premio

3.000 Euros.

Cuándo:
28 mar de 2013 - 28 sep de 2013
Dónde:
Girona, España
Inscripción:
Cerrada desde 28-09-2013
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción del Premio
Convocatoria abierta a menores de 35 años nacidos o domiciliados en Gerona.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

' Ara em penso que en la meva trajectòria artística es pot veure clarament aquesta captació de la realitat, aquest desig de sortir-ne per anar a la interpretació lliure, com si, sense menysprear la realitat, volgués veure-hi els diferents aspectes que ens informen i ens condueixen. Tenir-la present com la gran mare. Hi ha molts artistes que hi renuncien per entrar en els camps subjectius. Jo tampoc no renuncio als recursos subjectius, i en tinc un bon ventall d'expressions, però la realitat, fins la més objectiva, l'he estimada com a principi o generadora d'altres realitats que poden sorgir-ne'. Fita, Escrits (1947-1997).

 

L'objectiu de les Beques -Ajudes és estimular i impulsar l'activitat artística de la gent jove. Aquesta convocatòria pretén actuar de plataforma de promoció i ajuda a la ... creació artística de la gent jove de les comarques gironines.

 

En aquesta convocatòria s'emfatitza el valor del dibuix com a vehicle de comunicació, de representació i d'interpretació de la realitat. La prova de selecció permet compartir, mitjançant la conversa i el dibuix, el testimoni vital i l'espai de treball d'en Domènec Fita.

 

BASES

 

DESTINATARIS: totes les persones físiques que a 31 de desembre d'enguany tinguin fins a 35 anys d'edat i siguin nascudes i/o domiciliades a les comarques gironines.

 

DOCUMENTACIÓ: cada sol·licitant entregarà a la Fundació Fita un sobre etiquetat amb un pseudònim que al seu interior contingui la documentació següent:

 

a) Pla de treball i/o memòria explicativa detallada de l'activitat artística per a la que es demana la beca-ajuda, un plantejament general, pressupost i calendari d'execució d'aquest.

 

b) Fins un màxim de cinc fotografies de treballs recents, realitzats en el darrer any.

 

c) Plica amb el nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic.

 

d) Fotocòpia del DNI i full d'empadronament compulsat.* * Únicament per a totes aquelles persones que no hagin nascut a les comarques gironines e) Currículum d'estudis, actuacions i exposicions realitzades.

 

TERMINI: El lliurament de les sol·licituds es farà a la seu de la Fundació Fita, c/ Hortes, 22, 17001 de Girona, de dimarts a dissabte, de 5 a 8h. de la tarda. El termini de presentació finalitzarà el dia 28 de setembre de 2013.

 

PROVA DE SELECCIÓ: Després d'una valoració de la documentació presentada, la Fundació Fita farà una selecció de persones aspirants a les quals demanarà una prova pràctica i una entrevista en data i hores convingudes. La Fundació Fita ofereix un Domènec Fita amb l'equipament necessari (cavallets, miralls, suports, carbonets, grafits, tintes...).

 

TRAMITACIÓ: Actuaran com a jurat, en Domènec Fita i dos experts més designats per la Fundació Fita.

 

Les condicions i l'import de la beca - ajuda es comunicaran per escrit.

 

Les obres realitzades a la prova pràctica que resultin guardonades, juntament amb la documentació de sol·licitud, passaran a formar part del fons de la Fundació Fita.

 

La documentació i les obres de les proves pràctiques no seleccionades es podran passar a recollir del 12 al 19 de desembre de 2013. Passat aquest periode, la Fundació Fita no se'n farà responsable.

 

DOTACIÓ: la quantitat màxima destinada a la beca-ajuda per a aquesta convocatòria és de 3.000 euros. La Fundació Fita es reserva el dret de declarar deserta la beca en cas que el jurat així ho consideri.

 

El premiat es donarà a conèixer el dia 10 de desembre de 2013.

 

JUSTIFICACIÓ: finalitzat el termini de les beques-ajudes, la Fundació Fita organitzarà una exposició dels treballs premiats; d'entre el quals n'escollirà una obra per al seu fons i s'encarregarà de la realització dels catàlegs i els enviaments corresponents.

 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios