Beca en Girona, España

Beques-Ajudes per a joves artistes 2011

Premios / Dotación:

Premio

3000 Euros

Cuándo:
28 jul de 2011 - 19 nov de 2011
Dónde:
Girona, España
Inscripción:
Cerrada desde 19-11-2011
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción del Premio
Beca para artistas nacidos antes del 31 de diciembre de 1976 y que hayan nacido o estén domiciliados en alguna localidad de la provincia de Girona.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

DESTINATARIS: totes les persones físiques que a 31 de desembre d'enguany tinguin fins a 35 anys d'edat i siguin nascudes i/o domiciliades a les comarques gironines.
DOCUMENTACIÓ: cada sol·licitant entregarà a la Fundació Fita un sobre etiquetat amb un pseudònim que al seu interior contingui la documentació següent:a) Pla de treball i/o memòria explicativa detallada de l'activitat artística per a la que es demana la beca-ajuda, un plantejament general, pressupost i calendari d'execució d'aquest.b) Fins un màxim de cinc fotografies de treballs recents, realitzats en el darrer any.c) Plica amb el nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic.d) Fotocòpia del DNI i full d'empadronament compulsat.*e) Currículum d'estudis, actuacions i exposicions realitzades.
TERMINI: El lliurament de les sol·licituds es farà a la seu de la Fundació Fita,
... c/ Hortes, 22, 17001 de Girona, de dimarts a dissabte, de 5 a 8h. de la tarda. El termini de presentació finalitzarà el dia 19 de novembre del 2011.
PROVA DE SELECCIÓ: Després d'una valoració de la documentació presentada, la Fundació Fita farà una selecció de persones aspirants a les quals demanarà una prova pràctica i una entrevista en data i hores convingudes. La Fundació Fita ofereix un marc especial per a realitzar la prova i l'entrevista: el taller d'en Domènec Fita amb l'equipament necessari (cavallets, miralls, suports, carbonets, grafits, tintes...).
TRAMITACIÓ: Actuaran com a jurat, en Domènec Fita i dos experts més designats per la Fundació Fita.Les condicions i l'import de la beca-ajuda es comunicaran per escrit.Les obres realitzades a la prova pràctica que resultin guardonades, juntament amb la documentació de sol·licitud, passaran a formar part del fons de la Fundació Fita.La documentació i les obres de les proves pràctiques no seleccionades es podran passar a recollir del 17 al 27 de gener de 2012. Passat aquest periode, la Fundació Fita no se'n farà responsable.
DOTACIÓ: la quantitat màxima destinada a la beca-ajuda per a aquesta convocatòria és de 3.000 euros. La Fundació Fita es reserva el dret de declarar deserta la beca en cas que el jurat així ho consideri.El premiat es donarà a conèixer en un acte públic el dia 11 de gener de 2012.
JUSTIFICACIÓ: finalitzat el termini de les beques-ajudes, la Fundació Fita organitzarà una exposició dels treballs premiats; d'entre el quals n'escollirà una obra per al seu fons i s'encarregarà de la realització dels catàlegs i els enviaments corresponents. 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios