Beca en Farrera, Lleida, España

Beques Art i Natura a la creació 2020

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
(2) Becas:
4.000 euros cada una
Cuándo:
15 jun de 2020 - 31 jul de 2020
Dónde:
Farrera, Lleida, España
Inscripción:
Cerrada desde 31-07-2020
Dirigido a:
Artistas
Bases de publicación:
Enlaces oficiales:
Web 
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
ELS GUANYADORS DE LES BEQUES 2020: – Coco Moya (Xixón, 1982) amb el projecte De geomancia sonora o el paisaje como partitura – Míriam Isasi (Gasteiz, 1981) amb el projecte Estrato Líquido Realitzaran la seva estada al CAN entre el 16 de setembre i el 15 de novembre. Felicitats! El Centre d’Art la Panera convoca anualment les Beques Art i Natura a la Creació, en col•laboració amb el Centre d’Art i Natura de Farrera, el Centro de Arte y Naturaleza d’Osca, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la Fundación Cerezales Antonino y Cinia de Cerezales del Condado, per tal de promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals. Els dos projectes guanyadors gaudiran de dos mesos d’estada en el Centre d’Art i Natura de Farrera, més 4000 euros de suport a la producció per cadascú. El termini de presentació d’originals que concursen a les Beques ... Art i Natura a la Creació finalitza el 31 de juliol de 2020 a les 14 h. El veredicte es farà públic el dia 24 d’agost. Els projectes guanyadors de les beques Art i Natura a la Creació seran presentats a Farrera dins l’any de la convocatòria i, en els anys consecutius, al Centre d’Art la Panera. IMPORTANT: Ateses les circumstàncies d’excepcionalitat i les limitacions d’atenció presencial a l’Oficina municipal d’Atenció ciutadana (OMAC) de l’Ajuntament de Lleida causades per la crisi de la COVID-19, ES RECOMANA que, enguany, la presentació d’originals que optin a la Beca SIGUI PREFERENTMENT per CORREU POSTAL a l’adreça de l’OMAC, Rambla Ferran n.32, 25007 Lleida dins del termini establert i atenent les indicacions corresponents recollides en la convocatòria respectiva, atès que el lliurament presencial només serà possible amb cita prèvia, que caldrà assegurar amb molta antelació perquè el número de torns és limitat. En el cas d’enviaments internacionals, es pot enviar el projecte a l’adreça de correu electrònic següent: educaciolapanera@paeria.cat Jurat: Pere Bascones, president de l’Associació d’Amics del Centre d’Art i Natura de Farrera; Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí; Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art la Panera de Lleida, Juan Guardiola, director del Centro de Arte y Naturaleza d’Osca i Alfredo Puente, curador de la Fundación Cerezales Antonino y Cinia.

 

 

Entrada actualizada el el 01 jun de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Exposición Online
16 nov de 2022 - 15 nov de 2023

Online

Exposición
17 mar de 2023 - 03 sep de 2023

Museo Guggenheim Bilbao / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios