Exposición en Barcelona, España

CALIDOSCOPI. 5 Reflexos de la Realitat

Dónde:
Ronda Barcelona / Carrer Consell de Cent, 382 local / Barcelona, España
Cuándo:
04 jul de 2019 - 22 jul de 2019
Inauguración:
04 jul de 2019 / 19:30h
Horario:
De lunes a sábados de 11:00 a 14:00h y de 17:00 a 21:00h
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web  Blog 
Teléfonos:
934614704
Correo electrónico:
info@rondabarcelona.com
Descripción de la Exposición
Exposició de Pintura de StilsArt5 : CALIDOSCOPI. 5 Reflexos de la Realitat. Inauguració: Dijous 4 de Juliol, 19:30 hrs. ENTRADA LLIURE Artistes de StilArts: MANEL KLOSE, CARLOS SANCHEZ MAYDANA-CASM, LLUM GARCIA JOVER, RICARD BEYLOC i MARILÒ PUJOL Exposició : del 4 al 22 de Juliol 2.019 Centro RONDA BARCELONA, C/Consell de Cent, 382, Local. (parking al costat) Visites: Dilluns a Dissabte de 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00 hrs. ESTILSART5, és un grup format per cinc pintors/res, cadascun d’ells amb diferents tècniques , estils , matisos, colors …… Tots cinc acumulen una base d’anys d’estudis i aprenentatge tant a Escoles de Belles Arts, com a tallers. El componen: RICARD BEYLOC, Nascut a Barcelona. Autodidacta. Provinent del camp de la il·lustració gràfica. (inici d’actividad 1961).- Tècnica : oli s/tela, dibuix, gouache i acrílic. Membre de “ESTILSART5” de Barcelona. LLUM GARCIA JOVER, Nascuda a Barcelona, cursa estudis de pintura a “l’Escola Massana” i ... “ l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics” de Barcelona. Actualment cursa estudis d’il·lustració a “l’Escola de la Dona”.- Tècnica: aquarel·la, pastel, gouache, grafit, tintes, acrílics.- És membre de “Col·lectiu Artistes de Sants” i “ESTILSART5” de Barcelona. MANEL KLOSE, Neix a Sant Just Desvern, província de Barcelona. Formació: Disseny a “L’Escola Massana” i arquitectura a “L’Universitat Autònoma de Barcelona”.- Tècnica: dibuix-tinta, foto-tinta, foto-manipulació i aquarel·la.- És membre del “Col·lectiu Artistes de Sants” i “ESTILSART5” de Barcelona. CARLOS SANCHEZ MAYDANA-CASM, Neix a Buenos Aires. La seva activitat artística comença a la provincia de Córdoba (España), realitza estudis en diferents tallers. L’any 1.987, es trasllada a Buenos Aires per continuar la seva activitat, participant amb diferents salons, mostres col·lectivas i individuals. Tècnica: La seva obra està composta principalment per pintures i dibuixos retornant a l’etapa dels materials convencionals, com: oli, aquarel·la, i grafit. MARILÒ PUJOL, Nascuda a Barcelona. Inicia els estudis de pintura a “LICEU LES ARTS” de Barcelona, escola de JOSEP ALUMÀ, exprofessor de “l’Escola de Belles Arts de Barcelona” i cèlebre pintor. Una vegada finalitzat l’ensenyament , al no poder desplaçar-se a París per perfeccionar l’estil “impressionista”, donat que era menor d’edat, Mariló amb la col-laboració de J.ALUMÀ ingressa al “REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA”. És membre del “Col·lectiu Artistes de Sants”, “ESTILSART5“ de Barcelona i “GRUPDART.CAT” de Masnou.

 

 

Entrada actualizada el el 30 jun de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!