Exposición en Argentona, Barcelona, España

Cecilia Morales. De l'Òxid a la Forma - Gravats

Dónde:
Museu del Cantir de Argentona / Plaza de la Iglesia, 9 / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
23 sep de 2022 - 06 nov de 2022
Inauguración:
23 sep de 2022 / 19:00
Horario:
Dimarts a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h / Dissabtes d'11h a 14h i de 17h a 20h / Diumenges i festius d'11h a 14h
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web  Twitter 
Teléfonos:
+ 34 93 797 21 52
Correo electrónico:
fina@museucantir.org
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
De l’Òxid a la Forma Gravats de Cecilia Morales “L'obra gràfica, des de gairebé totes les seves variants, s'assumeix sempre com a obra seriada i per això, moltes vegades és subestimat el seu valor artístic. Jo considero que una gran part de la riquesa de l'obra està en el procés creatiu que comporta la seva realització. La meva intenció és la cerca d'aquest punt d'originalitat; amb variacions diverses que parteixen d'una mateixa matriu que mai deixa de transformar-se. Ferros, coures, aluminis. Tots materials vius, que no sols estan subjectes a la seva pròpia forma o a la meva intervenció; sinó que també a la oxidació, al seu únic procés de deteriorament, i a vegades també a l’accident, on tots plegats, formaran part del resultat final. No hi ha volta enrere, la matriu inicial em dicta el camí. Les formes, els òxids, els àcids que hi incideixen i l'alteren creant un tot indivisible. Per ... a mi aquet procés és l’obra en sí mateixa, plasmar-ho en paper és només la seva conseqüència, un intent d’atrapar el que és efímer; d’aturar el temps”. Cecilia Morales

 

 
Imágenes de la Exposición
Amantes. Cecilia Morales

Entrada actualizada el el 10 sep de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!