Exposición en Argentona, Barcelona, España

Ceràmica contemporània francesa. Artistes de la col·lecció Viviane S.

Dónde:
Museu del Cantir de Argentona / Plaza de la Iglesia, 9 / Argentona, Barcelona, España
Cuándo:
01 jul de 2022 - 01 nov de 2022
Inauguración:
01 jul de 2022 / 18:00
Horario:
Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h / Dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h / Diumenges i festius d'11 h a 14 h
Precio:
Entrada gratuita
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
La ceràmica contemporània francesa és una de les més actives i diverses d’Europa, i és el bressol d’alguns dels més grans artistes del continent, com són Bernard Palissy (1510-1590), Ernest Chaplet (1835-1909), Auguste Delaherche (1857-1940), Jean Carriès (1855-1894), Paul Beyer (1876-1945), Emile Decour (1876-1953) i Louise Delachenal (1897-1966). Sortosament, aquesta rica creativitat té continuïtat avui dia amb els disset autors que presentem en aquesta mostra, entre molts d’altres, dins l’extens panorama creatiu francès. El principal nexe en comú de tots els autors presents, més enllà del seu treball amb el fang, és que Viviane S. els ha reunit en la seva col·lecció de ceràmica contemporània. Per tant, cal no entendre aquesta mostra com una visió objectiva del panorama actual de la ceràmica francesa, ja que està filtrada pels gustos i criteris de la col·leccionista, tot i que sí ens serveix per copsar força bé el seu moment actual. França és ... un país molt proper, si bé sovint poc conegut en algunes expressions d’art, encara que cal reconèixer que en els darrers 30 anys els intercanvis culturals i artístics s’han incrementat força. Calen, però, més accions com aquesta per continuar avançant en el coneixement i reconeixement mutu de la ceràmica d’autor dels nostres països i d’altres De tot arreu.

 

 

Entrada actualizada el el 22 jun de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!