Exposición en Barcelona, España

Collage: modus operandi

Dónde:
Espai Cultural Francolí / Francolí, 13-15 principal / Barcelona, España
Cuándo:
07 jun de 2013 - 28 jun de 2013
Inauguración:
07 jun de 2013
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

L'Espai Cultural Francolí te el plaer de presentar una mostra peculiar, alegre i divertida, d'agradable visita on el collage es transforma en l'eix vertebrador que uneix paisatges impossibles, viatges en el temps i quimeres il?lusòries d'Eva Casanova. Natura, temps i somnis seran els temes recurrents d'aquesta exposició, on la tècnica mixta, l'aire retro i el gust pel detall també són els protagonistes.

 

L'autora es mou en un treball de tendència 'vintage', en el que demostra la seva habilitat compositiva per un costat i la seva sensibilitat creativa per l'altra.

 

Casanova juga amb tota habilitat, ja sigui amb el dibuix, la pintura, el volum, la fusta, els objectes.., sempre en un afany de crear un ambient d'aire retro en el que es mou molt a gust, en una mena de sentiment victorià com si ... la sensibilitat de temps passats fos per ella més agradable que no pas l'abrupta duresa d'avui mateix.

 

La seva trajectòria artística ha anat evolucionant al llarg dels anys tot seguint un recorregut autodidacta. El collage li va despertar aviat una gran atracció per totes les seves possibilitats, ja que podia emprar tota mena de materials i tècniques en les seves obres.

 

En moltes peces treballa la tècnica de l'encàustica com acabat. Una darrera capa de pura cera d'abelles que ofereix protecció a l'obra i que li dóna una aparença envellida, alhora que aconsegueix integrar de manera delicada les diverses textures del propi collage.

 

A cavall entre la il?lustració i la pintura, busca crear personatges i situacions que generin emocions càlides, pensaments profunds o dubtes inquietants.

 

Recorre sempre universos imaginaris, recreant?se en la sensació d'irrealitat, creant ambients on tot és possible. I el temps és un factor més amb el que poder jugar. Així Eva Casanova sempre intenta assolir en les seves obres un estatus atemporal tenyit de passat. El present i el passat es confonen, es barregen i el resultat és una altra dimensió híbrida, més subtil.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Eva Casanova

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.