Exposición en Barcelona, España

Col·lectiva 2019

Dónde:
Dipòsit del Rei Martí / Carrer de Bellesguard, 14 / Barcelona, España
Cuándo:
13 sep de 2019 - 05 oct de 2019
Inauguración:
13 sep de 2019 / 19:00
Horario:
Dimarts - divendres de 17 a 20h i dissabtes d'11 a 14h i de 17 a 20h
Precio:
Entrada gratuita
Enlaces oficiales:
Correo electrónico:
santlluc@santlluc.cat
Descripción de la Exposición
La Col·lectiva  de  SANTLLUC  és  la  manifestació  pública  del  potencial  artístic  d’aquesta  històrica  entitat  barcelonina  amb  més  de  cent vint-i-cinc anys de trajectòria i fortament vinculada al món de l’art i de la cultura, per la qual han passat personatges com Antoni Gaudí, els germans Josep i Joan Llimona, Eugeni d’Ors, Josep Puig i Cadafalch o Joan Miró  i  que,  actualment,  segueix  acollint  una  multitud  d’artistes  d’arreu que conflueixen a les instal·lacions de l'entitat i n’esdevenen el seu motor dia rere dia. L’exposició s’organitza anualment amb l’objectiu d‘obrir les portes de SANTLLUC per donar a conèixer al públic l’obra i les inquietuds de totes  aquelles  persones  que  diàriament  alimenten  aquesta entitat  intercanviant  idees,  experiències  i  coneixements  i,  per  aquesta  edició,  hem  buscat un nou espai singular: el Dipòsit del Rei Martí, redescobert l'any 2001 i a tocar de la Torre Bellesguard, l’edifici en forma de castell de l’arquitecte Antoni Gaudí, ... edificat sobre les restes de l’última fortalesa en què va viure, entre els anys 1408 i 1410, el rei Martí I l’Humà, d’aquí ve el nom del dipòsit d’aigües. Des de SANTLLUC us convidem a gaudir d'aquest espai històric i de l'exposició que acull fins el 5 d'octubre de 2019 amb més de 100 obres dels nostres socis i sòcies.

 

 

Entrada actualizada el el 12 sep de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.