Exposición en Mataró, Barcelona, España

Col·lectiva Sant Lluc 2020

Dónde:
Ateneu de la Fundació Iluro / La Riera 92 / Mataró, Barcelona, España
Cuándo:
01 oct de 2020 - 08 nov de 2020
Inauguración:
01 oct de 2020
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
L’1 d’octubre l’Associació Sant Lluc per l’Art torna a exhibir a l’Ateneu de la Fundació Iluro, la tradicional mostra col·lectiva amb la qual s’inaugura la temporada artística. Ateses les circumstàncies d’enguany, l’actual edició comença més tard que de costum però amb la mateixa intensitat, o més, que en darreres convocatòries. Creiem que l’art ha de confiar en poder manifestar-se i exhibir físicament, presencialment, sense menystenir la funció divulgativa de les xarxes, però posant l’accent en l’experiència emotiva de l’admiració de les obres en directe. El gruix de seguidors i seguidores, participant en aquesta tradicional col·lectiva, permeten gaudir, tant els autors i autores com el públic, d’aquesta rica representació. Aquest any l’artista convidat és el recentment traspassat Josep Maria Gomis a qui ens fa especial emoció dedicar-li la present mostra. També recordarem amb afecte en Josep Serra i en Lluís Juvinyà que havien participat en diverses ocasions i que aquest any ens han deixat. Per motius del ... tancament de les escoles no vam poder lligar la presència dels joves estudiants de batxillerat artístics de la nostra ciutat, però esperem que reprendrem aquest apartat en la pròxima edició. Aquesta Sant Lluc és per a tots nosaltres.

 

 

Entrada actualizada el el 29 sep de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.