Taller en Barcelona, España

Conceptualizació i elaboració de projectes documentals

Dónde:
Espai Fotogràfic Can Basté / Pg. de Fabra i Puig, 274 / Barcelona, España
Cuándo:
03 jul de 2017 - 10 jul de 2017
Horario:
Dilluns i dimecres de 18.30 a 21.30 h (3, 5 i 10 de juliol)
Precio:
59,40€
Inscripción:
Cerrada desde 03-07-2017
Dirigido a:
Artistas, Profesionales
Enlaces oficiales:
Web  Blog 
Teléfonos:
626 453 508
Correo electrónico:
fotografia@hannajarzabek.com
Descripción de la Formación
Estàs pensant a realitzar un projecte fotogràfic documental aquest estiu i necessites ajuda a nivell de plantejament i de pre-producció? Aquest taller et podrà servir de suport. A través d’exemples concrets la professora mostrarà com elaborar la teva tesi de treball, construir un mapa conceptual del projecte, triar un format adequat, elaborar un pla fiable de pre-producció i preparar entrevistes de cara a la futura publicació en premsa. El taller estarà dividit en part teòrica i pràctica. La part teòrica servirà per elaborar punts clau de plantejament i de l’elaboració del tema. A través d’exemples concrets s’explicarà com realitzar la recerca prèvia, enfocar el tema i construir la seva tesi de treball (mapa conceptual); com buscar contactes i com desenvolupar un pla de producció fiable. S’avaluarà exemples de diferents tipus de format (projecte foto-periodístic basat en fotografia i text, multimèdia, web documental interactiu, projecte expositiu) elaborant punts pro i contra de cadascun (equip ... i material necessari, temps de realització, costos). S’esbossarà possibles problemes i dubtes que poden sorgir durant la realització del projecte i aspectes legals de la realització (permisos, contractes, assegurances). Més endavant s’avaluarà punts clau de la construcció d’un discurs narratiu i de l’elaboració del guió a seguir. Finalment s’explicarà com preparar entrevistes de cara a una futura publicació en premsa. En la part pràctica del taller, s’apliquessin nocions desenvolupades en les sessions teòriques per avaluar l’elaboració dels temes de projectes dels alumnes i construir un mapa conceptual i l’esbós del guió de realització per a cada projecte en concret.

 

 

Entrada actualizada el el 14 jun de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación