Residencia en Terrassa, Barcelona, España

Convocatoria 2022 Residències Artístiques Corralito Centre de Creació Artística

Cuándo:
10 ene de 2022 - 30 ene de 2022
Dónde:
Terrassa, Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 30-01-2022
Dirigido a:
Artistas
Bases de publicación:
Enlaces oficiales:
Correo electrónico:
elcorralitocca@gmail.com
Documentos relacionados:
Promociones arteinformado
Descripción del Premio
Aquestes són les residents sel·leccionades de la Convocatòria per a residents 2022. -Andrea Rubio - Andrea Domingo (@andreaa11_) - Colectivo Kein Kompot (@kein_komplot) - Iris Borràs i Mariona Marta (@iris_boa) - Ines Terrades (@ineterradas) - Laura Puente (@myownbox_) - Lorena Madruga (@ciapapaya) - Maria Palma (@mariapalma.cia) - Maria Cerezo - Marta Ros (@ouinaohr) - Marta Begué (@martab_martab_martab) - Matriomonio Moukhles & Sentís (@matrimonio.lab) - Mireia junals (@juanalsmireia) - Mónica Boza (@monicaboza.art) - Paula Garzon (@aveadora) - Karla Kracht (@karlakr8) - Valeria Pisati (@pretaparaustedeslapoeta) Algunes d’elles començaran al març amb nosaltres, i mica en mica, us les anirem presentant. Benvingudes a totes a la comunitat artística de El Corralito TERRASSA, Barcelona - 7 de gener, 2022 - El Corralito CCA obre una convocatòria de 30 places a residències per la creació artística contemporània destinades tant a artistes individuals com a col·lectius que desitgin desenvolupar un projecte artístic al centre en diferents modalitats: el termini d’un, tres o sis mesos. El termini de presentació de sol·licituds va del 10 al 30 de ... gener de 2022, i el resultat de selecció serà comunicat el 8 de febrer 2022. La convocatòria està dirigida a qualsevol creadora o col·lectiu, amb membres majors d’edat, sense distinció de nacionalitat, origen, residència actual, gènere, orientació sexual, entre d’altres. Es prioritzaran totes aquelles artistes de Terrassa o de la província de Barcelona, majors de 18 anys i menors de 35 anys, i que presentin propostes relacionades amb l’art contemporani. Les disciplines que s’acceptaran dins d’aquestes residències són: arts visuals (pintura, fotografia, videoart, disseny, instal·lació…), arts escèniques (dansa, teatre, performance..) i les arts literàries, entre d’altres. Queden excloses únicament l’escultura i la música per no ser compatibles amb l’espai. Per tal de presentar-se a la convocatòria, les artistes han d’omplir el formulari que trobaran a les bases de participació, especificant quina modalitat de residència volen i quina disciplina artística segueixen. Per a la selecció dels sol·licitants es comptarà amb el següent jurat: David Corral (artista multidisciplinari), Irene Pérez (artista multidisciplinari), Anna Madrid (artista visual), Alba Jané (gestora cultural) i Albert García (president de Corralito i artista multidisciplinari). El jurat tindrà en compte principalment la qualitat artística del projecte i l’interès del projecte a desenvolupar durant el període de residència. Tot i això, també es tindrà en compte la motivació de la creadora, el grau d’interès en participar del projecte associatiu proposat pel centre, la claredat expositiva de la informació que presenta i l’adequació de la proposta a les especificitats de l’espai El Corralito.

 

 

Entrada actualizada el el 18 mar de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.