Certamen en Torroella de Montgrí, Girona, España

Convocatoria per exposar al Museu de la Mediterrània durant el 2022

Cuándo:
29 nov de 2021 - 20 dic de 2021
Dónde:
Torroella de Montgrí, Girona, España
Inscripción:
Cerrada desde 20-12-2021
Dirigido a:
Artistas
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
amicsfoto@gmail.com
Descripción del Premio
Com ja sabeu l'associació Foto Torroella disposa d'un espai per exposar els treballs fotogràfics de tots aquells fotògrafs que ho desitgin. Obrim un període de temps, fins el 20 de desembre de 2021, per presentar la sol·licitud la qual s'haurà d'enviar per e-mail a: amicsfoto@gmail.com. Documentació necessària: Nom i cognoms; població, província, país; telf mòbil; correu electrònic Títol de l'exposició; breu sinopsi del treball fotogràfic. Enviar entre sis i deu fotos de l'exposició a baixa resolució: 1200 píxels pel costat més llarg i a 72 dpi. o bé oferir una web on es pugui veure el treball. Aportacions de l'associació: Foto Torroella aportarà la sala, marcs de 40x50, cartell de l'exposició. Farà una nota de premsa per a tots el mitjans de comunicació i farà difusió de la mostra a traves de la web. Foto Torroella pagarà l'allotjament d'una nit del fotògraf que vingui de fora de Girona. Foto Torroella pagarà 100 euros en concepte de drets d'exposició (s'haurà ... de fer factura al final) Notes: -Les exposicions han de tenir una unitat temàtica o una idea global -Les exposicions s'exposen de principi a finals de mes. -El nombre de fotos que es poden exposar son d'unes 20-5 amb marcs de 40x50. -La sala permet fer altres muntatges diferents als marcs -Els fotògrafs que vulguin exposar i estiguin lluny o tinguin impossibilitat de venir a portar la seva obra, poden enviar les fotos sempre que s'adaptin als marcs de 40x50. L'associació s'encarregarà de muntar i penjar l'exposició (l'enviament de l'obra va càrrec de l'autor) -Demanem de manera voluntària una foto del treball per l'arxiu fotogràfic Direcció de la sala: Museu de la Mediterrània C/d'Ullà, 27-31 Torroella de Montgrí (Girona)

 

 

Entrada actualizada el el 29 nov de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!