Concurso en Barcelona, España

Convocatòria 2016 d’Ingràvid i Arts Santa Mònica

Premios / Dotación:
Lista de ganadores
Tres Propuestas:
2.000 (honorarios y producción) cada una
Edición:
2016
Cuándo:
06 abr de 2016 - 31 may de 2016
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 31-05-2016
Dirigido a:
Artistas
Bases de publicación:
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
VarvaraGulajeva i Mar Canet, ManoliMansilla, i Sergi Selvas són els guanyadors de la convocatòria 2016 d'Ingràvid i Arts Santa Mònica. Els tres projectes guanyadors inclouran diversos col·lectius no vinculats professionalment al sector cultural a l'hora de produir els seus treballs. El jurat format per Tere Badia, directora d'Hangar, Cesc Casadesús, director del Mercat de les Flors, Jaume Reus, director de l'Arts Santa Mònica, Esther Pujol, directora d'Ingràvid i Rafael Camps, soci fundador d'Ingràvid van deliberar ahir i van resoldre, després d'un intens debat i una discussió en profunditat entorn les més d'una vintena de propostes presentades a la convocatòria 2016 d'Ingràvid i Arts Santa Mònica, escollir tres projectes que es dotaran amb 2.000 euros cadascun i que seran produïts en el marc del festival Ingràvid 2016. Els treballs es podran veure primer a l'Arts Santa Mònica de Barcelona al mes de setembre, i després al Museu de l'Empordà a Figueres, a l'octubre. - Diagnosticant ... l'alcoholisme de VarvaraGuljaveva i Mar Canet és un projecte que analitza, des d'una vessant que combina ciència i creativitat, els comportaments socials davant de les addicions, sobre tot la de l'alcoholisme que, en estar tant acceptada aquesta substància dins les societats occidentals, costa de discernir l'ús o l'abús. L'obra comença a partir d'un estudi científic dut a terme per la Virginia Commonwealth Unversityi combina la investigació científica, vídeo i la interacció del públic que accedirà a l'obra de manera participativa. - All youneed is hate de ManoliMansilla investiga per la seva banda la naturalesa humana en quant als nostres sentiments bons i dolents. El que es proposa en aquest projecte és la participació ciutadana a través de diverses accions en les que els participants podran desfogar els "seus odis" en format de missatge i a través d'un experiment irreverent i dels quals tenim antecedents en artistes com Marina Abramovich o en accions polítiques fetes a Vietnam al seu moment o a Corea del Nord més recentment. - Terra d'especulació (Land of Speculation) de Sergi Selvas adopta un format cinematogràfic en el que basant-se en "Docehombressin Piedad". El projecte partirà o plantejarà la capacitat crítica, la necessitat o impossibilitat de consensos, a partir d'un relat fictici però que comportarà el posicionament de diversos col·lectius socials d'ideologies o interessos contraposats i que posaran al centre la presa de dacions col·lectives.

 

 

Entrada actualizada el el 22 jun de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios