Premio en Barcelona, España

Convocatòria ART JOVE BOCA NORD 2020

Premios / Dotación:

modalitat B

300€ nets per despeses de producció en la convocatòria de MEDIACIÓ.

modalitats A, C

150€ nets per despeses de producció en la convocatòria d’exposicióa l’Espai Jove Boca Nord i al Centre Cívic Sant Andreu euros

Edición:
III
Cuándo:
17 mar de 2020 - 17 abr de 2020
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 17-04-2020
Dirigido a:
Artistas, Profesionales, Organizaciones
Bases de publicación:
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
dinamitzacio@bocanord.cat
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
obrim aquesta convocatòria dirigida a joves artistes, comissaris i creadors, amb prioritat aquelles persones menors de 35 anys, que vulguin proposar un projecte expositiu de qualsevol àmbit artístic plàstic, sonor, visual; tant en format col·lectiu com biogràfic de temàtica lliure, preferiblement inèdits, que destaquin per la seva qualitat, l'experimentació amb nous llenguatges expositius i capacitat per adequar-se a l'espai i recursos disponibles per l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic Sant Andreu. _BASES 2020_ A més, la proposta ha de constar d’una activitat relacionada amb l’obra la qual es durà a terme a l’espai on no té lloc l’exposició. D’aquesta manera, el contingut de les propostes seleccionades seran presents tant a l’espai Jove Boca Nord com al Centre Cívic Sant Andreu, però en dos formats diferents: el pròpiament expositiu (exposició) i un de més pedagògic i participatiu (activitat puntual). Es tindran en compte positivament projectes que tractin temes relacionats amb sensibilitat social, LGTBI, ... territori, nous formats expositius, multidisciplinaris, performance, entre d’altres. La convocatòria acollirà: 2 projectes expositius a tenir lloc a l'Espai d'Art Jove Boca Nord durant l'any 2020 - (A) Creació jove formats innovadors - (B) Un projecte de mediació artística amb temàtica LGTBIQ - Dins la programació Boca Orgull Party (C) 1 projecte expositiu a tenir lloc al Centre Cívic Sant Andreu durant l’any 2020.

 

 

Entrada actualizada el el 05 abr de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!