Certamen en Girona, España

Convocatòria Festival Inund'Art 2019

Premios / Dotación:

Remuneración

300 euros por artista (máximo de 1.250 euros por grupo). Las instalaciones e intervenciones tendrán un presupuesto máximo de 1.250 euros

Menció Especial d'Art Jove

1.000 euros

Certamen Art Petot

Dos premios de 4.500 euros cada uno

Residencia

Alojamiento gratuito, espacio de trabajo, asesoramiento y posibilidad de mostrar la obra en proceso en los escaparates del Bòlit.

Edición:
13ª
Cuándo:
25 ene de 2019 - 15 mar de 2019
Dónde:
Girona, España
Inscripción:
Cerrada desde 15-03-2019
Dirigido a:
Artistas
Organizada por:
Bases de publicación:
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
info@inundart.org
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
Ja ha sortit la convocatòria per a presentar-se al Festival inund'art 2019! Els/les artistes es poden presentar a les següents modalitats: Exposicions d’arts visuals: pintura, fotografia, escultura, vídeo-art o instal·lacions audiovisuals. Instal·lacions interactives i participatives amb el públic: les instal·lacions es podran realitzar als carrers, ponts o espais interiors. Intervencions a l’espai públic: les intervencions es podran realitzar als carrers i ponts. Recorreguts sensitius: recorreguts on les arts escèniques, musicals i visuals s’agafen de la mà per a crear experiències úniques i irrepetibles per a l’espectador, que també formarà part de l’obra. Performances i accions: es podran realitzar tant en espais exteriors com en espais interiors. Els espais interiors seran els mateixos espais expositius de mostra (sales d’exposicions, museus...). Propostes interdisciplinàries: les diferents propostes han d’incloure les arts visuals. De les propostes presentades, a més de participar en el Festival inund’Art, es seleccionaran dos artistes per a participar en el Projecte Art Pertot i la Menció Especial d’Art ... Jove. A més de la remuneració, es podrà sol·licitar una Residència d’artista per a aquell projecte que requereixi una estada a Girona. REMUNERACIÓ Per a les exposicions d’arts visuals, performance, accions i propostes interdisciplinàries l'organització remunerarà amb 300 € cadascun/na dels/les artistes (en cas de grups amb més de 5 participants, la remuneració es limitarà a 1.250€ en total). Les instal·lacions i intervencions a l’espai públic tindran un pressupost màxim de 1.250€. En el cas dels recorreguts sensitius s’haurà d’adjuntar el pressupost, especificant quina part correspon als honoraris d’artista i quina al material fungible. A l'import a percebre s'hi aplicaran les retencions d'IRPF, Seguretat Social i drets d’autor corresponents segons la legislació vigent.

 

 

Entrada actualizada el el 28 ene de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios