Exposición en Granollers, Barcelona, España

Corrents d’imatges

Dónde:
Espai d'Arts de Roca Umbert / Carrer Enric Prat de la Riba, 77 / Granollers, Barcelona, España
Cuándo:
23 mar de 2023 - 25 jun de 2023
Inauguración:
23 mar de 2023
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
La relació entre humans i les possibilitats d’intercanvi s’han vist profundament transformats a mesura que la tecnologia evolucionava: de la impremta al telèfon fins a l’arribada d’internet. El procés de digitalització de moltes esferes de la vida, també de les relacions humanes, han posat en relleu les múltiples possibilitats de connexió, però també de separació i aïllament. El tancament digital que va patir gran part de la població mundial durant els primers mesos de la pandèmia va accelerar aquest procés i va plantejar preguntes urgents sobre la naturalesa del contacte humà i el paper dels dispositius digitals en la relació amb l’altre. Corrents d’imatges reuneix cinc artistes quebequesos i catalans que van emprendre una correspondència fotogràfica digital el 2020, quan la creació es feia en confinament. Els processos engegats a partir de l’espai de conversa digital i concretats en residències al Quebec i Granollers durant el 2022 són testimonis d’un procés ... d’exploració del poder de les imatges per construir relats i transformar-los, per crear esferes d’intimitat o fins i tot per esdevenir icones espirituals. La mostra culmina la col·laboració que l’Espai d’Arts de Roca Umbert i VU Photo van engegar fa tres anys amb el suport de l’Institut Ramon Llull, el Ministeri de Relacions Internacionals i de la Francofonia del Quebec i el el Ministeri de la Cultura i Comunicacions del Quebec. L’etiqueta #courantscorrents a Instagram permet descobrir el procés de treball digital que els artistes van realitzar durant el confinament. Participants: André Barrette, Andres Galeano, Eva Quintas, Laia Moreto, Carol-Ann Belzil-Normand. Una producció de Roca Umbert, Ajuntament de Granollers Col·labora: VU Photo Amb el suport de: Institut Ramon Llull, Logo Dept de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Relacions internacionals i de la francofonia del Quebec i el Ministeri de Cultura i Comunicacions del Quebec. Horaris de l’Espai d’Arts: Divendres, dissabte i diumenge, de 17:30 h a 20:00 h Dissabte i diumenge: d’11 h a 14 h

 

 

Entrada actualizada el el 05 abr de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.