Curso en Barcelona, España

Curs d’iniciació a l’art contemporani

Dónde:
Experimentem amb l'Art- ESPAI EART / Torrijos, 68 / Barcelona, España
Cuándo:
15 abr de 2015 - 13 may de 2015
Horario:
Miércoles de 18.00 a 19.30
Precio:
A partir de 60 euros
Inscripción:
Cerrada desde 15-04-2015
Dirigido a:
Artistas, Profesionales, Organizaciones
Correo electrónico:
inscirpcions@experimentem.org
Descripción de la Formación
Obertes les inscripcions pel curs d’iniciació a l’art contemporani. Aprofiteu el carnet d’Amics i amigues d’Experimentem o el carnet de Biblioteques* per obtenir el 10 % de descompte. * És indispensable presentar el carnet per obtenir el descompte (No són acumulables) Dates/ 15, 22, 29 d'abril, 6 i 13 de maig Horari/ de 18:00 a 19:30h 5 sessions d'1,5h (7,5 hores en total) Docent: Elisabeth Pizarro. Per a més informació i inscripcions: inscripcions@experimentem.org Aquest curs fa un recorregut teòric de les últimes propostes artístiques d’una manera per ella mateixa creativa i estimulant. Ens aproparem a les produccions i interessos dels artistes més significatius dels últims 50 anys.   PROGRAMA SESSIÓ 1 / Com mirar imatges: cultura visual Entendre que significa el terme imatge. Entendre la imatge com un sistema de representació. Entendre com el conjunt d’imatges que ens envolten formen una realitat més poderosa que la realitat mateixa SESSIÓ 2 / La contemporaneïtat de l’art Com abordar l’art contemporani: prejudicis i nous codis. Modernitat, postmodernitat i contemporaneïtat. SESSIÓ ... 3 / L’artista i l’obra d’art contemporanis Com ha canviat la figura de l’artista i la creació de l’obra: de la matèria a la idea, de les disciplines a les pràctiques i processos artístics. SESSIÓ 4 / El paper de l’espectador On ens situa, què ens demana i què volem de l’art contemporani: de la percepció passiva a la participació activa. Què li donem: del sentit tancat a la reflexió més enllà de l’obra SESSIÓ 5 / Els llocs i els agents de l’art contemporani On es fa i on s’exhibeix: del taller al site-specific, dels contextos artístics a l’àmbit quotidià. Qui el decideix i qui el tracta: el mercat, el comissari, la crítica d’art, etc. DESTINATARIS El curs s’adreça a persones que vulguin aproximar-se a l’art contemporani. No cal tenir formació prèvia. També s’adreça a persones que ja tenen aquest contacte o curiositat i volen ampliar el seu marc teòric així com conèixer en què i com treballen el artistes d’avui.

 

 

Entrada actualizada el el 06 feb de 2015

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.