Curso en Barcelona, España

Curs d’instal·lació artística i nous formats expositius

Dónde:
Espai Jove Boca Nord / C / Agudells 37-45 / Barcelona, España
Cuándo:
17 ene de 2017 - 26 ene de 2017
Horario:
Dimarts i dijous: 17, 19, 24, 26 de gener de 2017 // De 18:30 a 21h
Precio:
30 €
Inscripción:
Cerrada desde 12-01-2017
Dirigido a:
Artistas, Profesionales, Organizaciones
Organizada por:
Profesionales participantes:
Enlaces oficiales:
Web  Blog  Facebook 
Teléfonos:
934299369
Correo electrónico:
ana@bocanord.cat
Documentos relacionados:
Descripción de la Formación
Dates: Dimarts i dijous: 17, 19, 24, 26 de gener de 2017 // De 18:30 a 21h Inauguració Exposició Final: 2 de febrer a les 19h PREU CURS: 30 euros MATRICULA OBERTA FINS Al 12 DE GENER CONTACTA: ana@bocanord.cat +++++++++++++++++++ El ESPAI JOVE BOCA NORD llança aquesta iniciativa a partir de la programació regular del seu espai d’exposicions amb l’objectiu de formar joves artistes en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals en processos d’instal·lació, en la línia més del pensament artístic, que de la instal·lació com a eina de muntatge en si mateixa. Proposa a més crear un format de comisariat espontani i fresc, a partir dels artistes participants d’aquest taller. PROGRAMA 1. DE QUÈ TRACTA? Es tracta d’un curs centrat en la comprensió i la pràctica de la instal·lació com a recurs artístic, mentre que com tal requereix l’aprenentatge d’unes tècniques determinades que permeten contextualitzar i situar el treball artístic o aplicat sobre l’espai expositiu. 2. ... A QUI VA DIRIGIT Va dirigit preferentment a joves o estudiants d’especialitats relacionades amb les arts visuals i aplicades i artistes que vulguin aprendre noves maneres de situar la seva obra en l’àmbit de la instal·lació. També està indicat per a qualsevol altra persona que sense tenir un perfil artístic vulgui entrar al món de la pràctica creativa des d’aquesta perspectiva. 3. OBJECTIUS 3.1.-Comprendre els conceptes bàsics relacionats amb la pràctica i la planificació de la instal·lació al món de l’art. 3.2.-Ser capaç de dirigir les inquietuds i potencialitats pròpies cap a noves metes i perspectives. 3.3.-Aprendre a realitzar un bon ús dels materials amb la finalitat de situar de manera òptima l’obra en un context expositiu, tenint en compte tant factors materials com a espacials, temporals o econòmics. 3.4.-Comprendre els aspectes propis de l’obra, per a partir de la reflexió sobre el concepte, la ubicació, la disposició o el material de la mateixa, poder reformular la manera de mostrar-la, fent-la més atractiva o més visible a l’espai. 3.5.-Plantejar noves possibilitats de desenvolupar l’obra en dimensions noves (dues o tres dimensions, projeccions, etc...). 4. COM HO FAREM La metodologia emprada serà un compost de classe teòrica, en la qual ens centrarem en l’exposició i debat de conceptes bàsics, eines, tècniques i materials, i de classe pràctica, en la qual s’aplicarà l’après en el mòdul teòric, orientat principalment a la realització del treball de final de curs. El curs finalitzarà amb el muntatge d’una exposició a partir de tots els projectes desenvolupats per cada alumne durant les sessions lectives.

 

 
Imágenes de la Formación
INSTALACION IRMA 1

Entrada actualizada el el 02 ene de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 21 mar de 2024

Galería Elvira González / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
17 feb de 2024 - 06 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación