Exposición en Valencia, España

Dead girls

Dónde:
Ca Revolta / Carrer Santa Teresa,10 / Valencia, España
Cuándo:
17 feb de 2024 - 12 abr de 2024
Inauguración:
17 feb de 2024 / 1930
Horario:
dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h i dissabtes, de 18:30 a 21 h, sempre que no hi haja altres actes programats.
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
+34679531172
Correo electrónico:
danielduart@gmail.com
Descripción de la Exposición
DEAD GIRLS. Un projecte de Daniel Duart Exposició en commemoració del dia de la dona i del dia contra la violència de gènere. No són imatges reals, però estan basades en assassinats a dones que sí que s'han comès. Són deu fotografies que volen denunciar la realitat de la violència de gènere, cosa que no es veu quan un home mata la seua parella o ex parella. Aquestes imatges mostren el problema, mostren el que passa de debò, que és el que no veu la gent, perquè òbviament els fotoperiodistes no podem arribar al lloc del crim just quan s'ha comès i mostrar l'escena real. No ho podem fer. Daniel Duart fa anys que treballa en aquest projecte. Basa les recreacions a la informació que publiquen els mitjans de comunicació. Vol arribar on ells no arriben. Cada fotografia comporta una complicació tècnica i estètica. La il·luminació, la composició, les mirades dels protagonistes. Cada detall ... importa. Busca remoure consciències i fer reaccionar el públic amb aquestes imatges tan dures. Provocar sentiments -ens diu- indignació, emprenyament, por, ràbia, però que serveixen com a motor per seguir lluitant contra la violència de gènere, contra els assassinats de dones pel fet de ser-ho, en definitiva, contra el masclisme. En aquesta ocasió podem veure deu fotografies que corresponen amb sis escenes que van passar i que van eixir a la premsa. Podeu accedir a la notícia real escanejant el codi QR de cada cartel·la.

 

 

Entrada actualizada el el 06 mar de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones