Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Despertar

Dónde:
La GaLeRia / Sant Jordi, 14 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
26 nov de 2021 - 08 ene de 2022
Inauguración:
26 nov de 2021 / 19:00
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
A partir del proper 26 de novembre, Perico Pastor presenta la vuitena producció artística que mostra a La GaLeRia, amb el títol Despertar. L’artista ens proposa una exposició concebuda per il·lustrar i compartir amb l’espectador les vivències d’un procés de recuperació personal després del despertar d’un coma d'unes setmanes. Creador i lluitador incansable, en aquest cas Perico ha fet de l’art la seva taula de salvament. Un centenar de quadres de diversos formats i mides són el fruit d’un treball començat el passat 7 de gener i que ha durat fins ara, el moment d’exposar-lo. Les obres es divideixen en dos blocs diferenciats entre l’abans i el després d’un accident o d’una malaltia greu. Així, mentres unes ens inspiren amb el que féiem o podíem fer en una aparent normalitat, les altres ens traslladen al món que es genera a partir d’un fet traumàtic important i desprenen l'esperit de superació, la conciència corporal ... i l'agraïment sincer cap les persones que ens ajuden a recuperar la vida. Mitjançant les eines amb les que millor treballa –paper, pinzells, tinta xinesa i aquarel·les– aboca el seu gest amb traç ràpid, simbòlic i sempre connectat a la vida qüotidiana, fet que el caracteritza com un dels il·lustradors més ben dotats i estimats aquí i arreu. Perico Pastor (La Seu d’Urgell, 1953) va treballar uns anys com a il·lustrador a Nova York per a diaris com el New York Times. Des de 1990 exposa periòdicament a la Sala Parés de Barcelona, entre altres, a més d’exposar a La GaLeRia. Destaquen les exposicions internacionals a la Galeria Pierre Parat de París (1987), a 19 Ninety-Seven de Hong Kong (1988) i al Marimura Art Museum de Tòquio (1990); a l’Elyse Good Fine Arts (1994) de Nova York i a Commenoz Gallery de Miami (1993–95). La seva obra és present en col·leccions com el Macba, Fundació La Caixa, Banco de España o la ciutat de Toquio. Cal destacar que ha exposat al Museu d’Art Jaume Morera, al Museu del Tabac d’Andorra, a l’Institut Cervantes de Pequín, etc.

 

 

Entrada actualizada el el 22 nov de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.
Promociones arteinformado
Exposición Online
Exposición
01 dic de 2021 - 05 feb de 2022

The Ryder - Madrid / Madrid, España

Formación
24 feb de 2022 - 25 feb de 2022

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones