Premio en Barcelona, España

Ebrergent 2019

Premios / Dotación:

Seleccionados

300 euros

Cuándo:
24 ene de 2019 - 24 feb de 2019
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 24-02-2019
Dirigido a:
Artistas
Bases de publicación:
Correo electrónico:
comunicacio@lopati.cat
Documentos relacionados:
Descripción del Premio
Lo Pati i la Direcció General de Joventut obren la convocatòria Ebrergent 2019 per potenciar l’art jove al territori. Els artistes joves de les Terres de l’Ebre i les comarques veïnes del Maestrat i el Matarranya tenen una nova oportunitat per donar visibilitat a les seues propostes artístiques. Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, han obert una nova convocatòria del certamen bianual Ebrergent, una proposta que té com a objectiu principal incentivar la nova creació i els artistes emergents mitjançant ajuts a la producció i la difusió de les seues obres i consolidar un espai de visibilitat i anàlisi de les propostes, realitats i reflexions al voltant de l’art jove i emergent a les Terres de l’Ebre. Ebregent 2019 recupera el format inicial, després de l’experiment col·laboratiu de l’edició 2016-2017. Així de les propostes que s’hi presenten –el termini ... finalitza el proper 24 de febrer- el jurat n’escollirà un màxim de cinc amb les quals es realitzarà una exposició col·lectiva a Lo Pati, el proper mes de juny. Els artistes i obres seleccionades es donaran a conèixer durant el mes de març. A la convocatòria d’Ebrergent s’hi poden presentar tots aquells artistes d’entre 18 i 35 anys, nascuts o residents a les quatre comarques de l’Ebre, al Baix Maestrat i al Matarranya, o col·lectius que al menys la meitat més un dels seus membres compleixin aquests requisits. És un certamen obert a tots els llenguatges de les arts visuals: fotografia, il·lustració, videocreació, pintura, performance, instal·lació sonora i/o visual. Tant el tema com la tècnica a emprar són lliures, així com les dimensions. Cada projecte seleccionat rebrà una dotació de 300 euros, en concepte d’ajut a la producció i comptarà amb la tutorització i mentoria d’un expert per a la producció de l’obra.

 

 

Entrada actualizada el el 24 ene de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 23 mar de 2024

Kewenig Galerie - Palma de Mallorca / Palma, Baleares, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
08 feb de 2024 - 09 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios