Exposición en Reus, Tarragona, España

El llibre dels silencis i dels sorolls

Dónde:
Anquin's / Campoamor, 2 / Reus, Tarragona, España
Cuándo:
04 feb de 2022 - 12 mar de 2022
Inauguración:
04 feb de 2022 / 19:30
Horario:
De martes a viernes de 11:00 a 13:30 y de 17:00 a 20:00 h. Sábados de 11:00 a 13:30 h.
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
Primera individual a la galeria Anquins del reconegut artista lleidatà Joanpere Massana. La galeria Anquins presenta l’exposició individual de l’artista lleidatà, Joanpere Massana que s’inaugurarà el divendres 4 de febrer a les 19.30h Amb el títol “El llibre dels silencis i dels sorolls”, Joanpere Massana (Ponts, 1968) mostra un recull de les seves obres més recents: papers de gran format, teles texturades i assemblatges, que són molt representatives de l’univers creatiu de l’artista. Una obra poètica, reflexiva i visualment molt atractiva que ens parla del silenci. Joanpere Massana amb una intensa trajectòria artística que s’ha desenvolupat en gran part a Itàlia i Alemanya, també ha estat reconegut a Catalunya. El 2020, l’Institut d’estudis Ilerdencs, va organitzar una àmplia exposició de la seva obra a Lleida. La galeria ha editat un catàleg de l’exposició que es pot descarregar a la web de la galeria, www.anquins.com. En el text del catàleg escrit per Antoni Gelonch, director ... de la Col·lecció Gelonch Viladegut, ens parla de quines mirades podem fer respecte de l’obra de Joanpere Massana: “… L’obra de Massana cal mirar-la des de l’arrelament i cap a l’envol. Des d’un arrelament a la mare Terra i tot allò que la construeix i la condiciona (sobretot l’aigua, els núvols, la vida vegetal..) Però també cap a l’envol líric, cap al món dels somnis i de les esperances, cap a la recerca o la reinvenció del temps o espais perduts o ignorats. Peu a terra i mirada llarga. L’obra de Massana cal mirar-la des de l’amor i des de la lluita. Des de l’amor pel treball constant, per la recerca, per la voluntat d’ajudar a repensar, per l’expressió fluida, per fer-se entenedor i per una terra concreta que coneix i estima. I des de la lluita de qui vol anar sempre un pèl més enllà, de qui cerca noves matèries i noves expressions, de qui no ho té fàcil i a sobre, no busca la facilitat. Per un espectador la projecció de la mirada sobre l’obra d’en Joanpere Massana no és fàcil, però no és impossible. Perquè és alhora exigent i embolcalladora. Perquè és alhora matèria i feta de la tela dels somnis. Perquè és alhora concreta i creadora d’expectatives. Massana ens mira, a través de la seva obra, amb una mirada oberta, clara i expectant; que busseja en les profunditats, però també arran; analitzadora i expectant, acollidora i exigent…” L’artista estarà present a la galeria durant l’acte inaugural i també el dissabte 5 de març quan es farà una visita guiada a l’exposició i el ja tradicional vermut amb l’artista. Del 4 de febrer al 12 de març l’exposició es pot visitar de dimarts a divendres, d’11 a 13,30h i de 17 a 20h. Dissabte al matí, d’11 a 13,30h.

 

 

Entrada actualizada el el 02 feb de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones