Exposición en Girona, España

El paisatge que m’habita

Dónde:
Centre Cultural la Mercè / Pujada de la Mercè, 12 / Girona, España
Cuándo:
02 jun de 2020 - 31 jul de 2020
Inauguración:
02 jun de 2020
Comisariada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
El Centre Cultural La Mercè reobre les seves portes amb l’exposició “El paisatge que m’habita” de Guerrero Medina. La mostra forma part del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas i es podrà visitar fins al 31 de juliol. El proper dimarts 2 de juny el Centre Cultural La Mercè reobre les seves portes amb l’exposició El paisatge que m’habita, de Guerrero Medina, organitzada conjuntament amb la Fundació Vila Casas. Després d’ 11 setmanes tancat a causa de la COVID-19, el Centre recupera la seva activitat i inaugura l’exposició prevista inicialment pels mesos de març i abril. Comissariada per Natàlia Chocarro, directora de projectes externs de la Fundació Vila Casas, la mostra forma part del programa Itiner’Art i presenta una selecció de pintures de gran format entorn del gènere del paisatge on ”la vibració del traç és sotmesa a la vel·leïtat del color i la mirada del pintor es fon en l’instant precís on ... el gest empresona la vida”, en paraules de la comissària. El paisatge, així entès, “esdevé la concepció d’un hàbitat on les emocions i les sensacions tenyeixen d’experiència el llenç”. Pintor, dibuixant i gravador de formació autodidacta, Guerrero Medina és proper al neofigurativisme de caire expressionista. La seva obra s’endinsa en el paisatge i la figura humana amb la voluntat de transmetre l’estat anímic a través del color i el rebuig de la forma convencional. El paisatge que m’habita és juntament amb El meu compromís, exposició monogràfica que enguany dedica la Fundació Vila Casas al pintor i que es podrà visitar fins al 31 de juliol als Espais Volart, dues propostes que es complementen per oferir una visió exhaustiva de la trajectòria de l’artista. El Centre Cultural la Mercè només permetrà un 30 % del seu aforament i s’obligarà a respectar sempre les distàncies de seguretat i les mesures d'higiene per tal de garantir la seguretat dels usuaris. Es disposarà de gel hidroalcohòlic a l’entrada del centre. L’horari de visita de l’exposició es modifica i serà, de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Activitat entorn a la mostra L'artista Guerrero Medina realitzarà una classe magistral que tindrà lloc el dijous 18 de juny, a les 19 h. Per assistir a l’activitat caldrà inscripció prèvia enviant un correu electrònic a ema@ajgirona.cat. Les places són limitades i es donaran per ordre d’inscripció.

 

 

Entrada actualizada el el 29 may de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 11 abr de 2024

ProjecteSD / Barcelona, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones