Exposición en Horta de Sant Joan, Tarragona, España

Els Ports, Natura i Art

Dónde:
Cova Picasso / - / Horta de Sant Joan, Tarragona, España
Cuándo:
12 may de 2019 - 12 may de 2019
Inauguración:
12 may de 2019
Horario:
De 9:30 a 13:30
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
squinyonero@yahoo.es
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
Sis artistes participen en una nova edició “Els Ports, Natura i Art”, el projecte d’art efímer de lo Pati al massís del Port La pell del massís del Port, concretament l’itinerari de la Cova de Picasso d’Horta de Sant Joan, experimentarà aquest diumenge, 12 de maig, una nova intervenció artística. Es tracta del projecte “Els Ports Natura i Art” de Sergi Quiñonero que compta amb el suport Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre i que enguany compta també amb la gestió tècnica de Nani Blasco. La proposta manté el format dels anys anteriors: una passejada diürna per la zona dels Ports, a Horta de Sant Joan, amb diverses instal·lacions artístiques efímeres i respectuoses amb l’entorn. Des de Lo Pati s’aposta fort per aquest projecte perquè li permet tenir presència a l’altre parc natural de les Terres de l’Ebre i mantenir la seua filosofia de promoure l’art contemporani vinculat al ... paisatge. Hi participen un total de sis artistes: Beatrice Bizot, Dolors Puigdemont, Jaume Vidal, Roger Caparó, Ana Matey i Jesús M. Tibau. Dissabte, instal·laran les obres, i el diumenge es farà el recorregut guiat i obert al públic. Hi haurà també la possibilitat que qui vulgui refaci el camí després en solitari. A més a més, del dilluns 13 al divendres 17 de maig s’han programat sortides amb l’alumnat de l’Escola Montsagre per visitar les instal·lacions artístiques i fer-hi activitats. Ja que una de les principals novetats d’enguany és implicar al públic escolar. Beatric Bizot (Tarragona). La seua proposta passa per subratllar les empremtes humanes (marges de pedra en sec, antics forns, ponts...) que encara queden al Port i ho farà a través de la instal·lació de cares de ciment en diferents punts del recorregut. Dolors Puigdemont (Sant Just Desvern). Farà una rotllana d’ofrenes naturals per vincular el bosc del nord amb el bosc del sud. Jaume Vidal (Amposta). Reflexionarà sobre el retorn del paisatge a mans públiques i crearà estructures de fusta que imitaran els dibuixos abstractes de les delimitacions cadastrals, sostingudes a l’aire a través de cables enganxats als arbres. Roger Caparó (Riudoms). El seu projecte es diu Abeurador i consistirà en instal·lar una cinquantena d’abeuradors d’ocells per a gàbia com una manera de fer pensar en els moments de parada al llarg del camí com a moments de connexió amb la natura. Ana Matey (Madrid). Farà una performance titulada Sobre el acto de desplazar o el estado del desplazamiento. Un reflexió sobre el moviment i la migració en què l’artista utilitzarà gel i molsa entre altres elements. Jesús Maria Tibau (Tortosa). Intervenció poètica en què l’escriptor tortosí anirà caminant per l'altra vora del riu, dient noms de plantes, ocells i altres animals del Port, com una mena d'invocació, fent-los presents a través de la paraula. La participació a l’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia squinyonero@yahoo.es.

 

 

Entrada actualizada el el 13 may de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus fichas.
Promociones arteinformado
Exposición Online
09 jun de 2021 - 13 jun de 2021

Online

Exposición
11 jun de 2021 - 06 feb de 2022

Museo Guggenheim Bilbao / Bilbao, Vizcaya, España

Premio
15 ene de 2021 - 31 ago de 2021

Madrid, España

Formación
26 may de 2021 - 14 jun de 2021

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones