Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Els temes de l'artista: Teresa Martorell

Dónde:
TePeKaLe - TPK Art i Pensament Contemporani / Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
15 mar de 2023 - 22 mar de 2023
Inauguración:
15 mar de 2023 / 18:30
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
El dimecres 15 de març, l'artista resident Teresa Martorell, compartirà amb nosaltres una aproximació del seu treball personal amb una mostra d'alguns dels seus projectes de gravat realitzat sobre tela. Teresa Gomez Martorell explora la naturalesa i les seves relacions amb els éssers humans a manera de diari personal. Comença els seus projectes registrant alguns objectes naturals trobats a través d'anotacions, notes, esbossos i quaderns. Una vegada en el paper es reorganitzen per a donar formes a noves narratives. Teresa Gómez-Martorell és una artista visual nascuda a Barcelona. Va obtenir el seu MFA a SMU, Dallas, EUA i anteriorment va obtenir el seu BFA (Llicenciada) per la Universitat de Barcelona. Va continuar els seus estudis de gravat a l'Atelier 17-Contrepoint de París, França. Ha treballat com a instructora i mestra impressora a Flatbed Press, Austin, EUA. Ha impartit classes de gravat i llibres d'artista a diverses escoles d'art dels Estats Units i ... Espanya, com ara Taller dels Pellaires, Murtra Edicions, El Calotipo, Tarrant County College, Fort Worth, Oil and Cotton entre elles. Ha participat en mostres d'art nacionals i internacionals. La seva obra d'art s'ha exposat a PrintTx al Museum of Printing History, Houston, l'IPCNY, l'Austin Museum of Modern Art i el Museu Molí de Paper de Capellades. ELS TEMES DE L'ARTISTA L'espai expositiu juga un paper fonamental en el nostre treball artístic. Una de les seves principals funcions és la comunicativa i la de proporcionar una òptima connexió entre les peces que s'exhibeixen i el visitant. La característica híbrida del treball que porta endavant el nostre projecte que d'una banda funciona com a espai de creació i per l'altre com a espai d'exhibició, ens fa plantejar contínuament solucions que es vagin adequant a les necessitats, dinàmiques i rutines que porten les persones que assisteixen al nostre centre. Amb la vocació de trobar solucions creatives a aquesta inquietud i de reflexionar sobre ella, a TPK hem triat el descans de l'escala d'entrada, un lloc de pas que tots els artistes i usuaris de les nostres activitats veuen diàriament, com un lloc d'exhibició experimental on els/les artistes residents poden mostrar els seus treballs o fer intervencions temporals que interpel·len directament als visitants. Com una forma més de generar punts de trobada i de promoure formes alternatives de compartir coneixements i crear consciència.

 

 

Entrada actualizada el el 14 mar de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Exposición Online
16 nov de 2022 - 15 nov de 2023

Online

Exposición
17 mar de 2023 - 03 sep de 2023

Museo Guggenheim Bilbao / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones