Exposición en Torroella de Montgrí, Girona, España

Els temps estan canviant

Dónde:
Can Quintana - Museu de la Mediterránia / Carrer d Ullà, 31 / Torroella de Montgrí, Girona, España
Cuándo:
01 nov de 2023 - 17 nov de 2023
Inauguración:
04 nov de 2023 / 12 h.
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
El títol de l’escrit és d’una cançó que en Bob Dylan va fer fa molts anys. Es referia a una època en que la il·lusió i les ganes de canviar el mon per a millorar-lo estava en l’ànim de tota una generació. I en part es va aconseguir. Malgrat tot, la societat ha avançat en molts aspectes, s’han fet lleis que faciliten la vida i milloren el nostre dia a dia. Hi ha la sensació, però, de que tot pot anar-se’n en orris. En l’exposició, la boira és la protagonista de les fotografies. Boira com a metàfora dels temps que estem vivint, dels temps foscos que patim i sobre tot del futur incert que tenim al davant. Ara per ara les amenaces de tot tipus: climàtiques, tecnològiques, totalitàries, bèl·liques, econòmiques, pandèmiques, nuclears,... estan a l’ordre del dia. Com diu el poeta Luis Garcia Montero: “Yo siento con frecuencia la nostalgia del ... futuro (...) cuando todo merodeaba por delante y el futuro aún estaba en su sitio” Potser s’haurien de recuperar aquells versos d’en Gabriel Celaya que cantava en Paco Ibañez: “ ¡A la calle! Que ya es hora de pasearnos a cuerpo y mostrar que, pues vivimos, anunciamos algo nuevo”. BIOGRAFÍA Fotògraf amateur, resident al Baix Empordà. Comença a interessar-se per la fotografia a l'any 1992 després de fer un curs sobre el sistema de zones d'Ansel Adams. Ha realitzat diferents tallers i seminaris amb fotògrafs reconeguts: Humberto Rivas, Navia, Pep Bonet, David Airob, Manel Esclusa, Enric Montes, David Salcedo entre altres És soci fundador de l'associació “Amics de la fotografia de Torroella de Montgrí” de la que actualment n’és president i responsable de la programació de les d'exposicions que l'associació organitza mensualment. També és responsable de Mirades. Festival de Fotografia. En l'any 1999 va fer la seva primera exposició “Racons de menorca”. Des de llavors ha fet un total de 25 sèries fotògrafiques que ha anat exposant en diferents sales de Girona i Barcelona. La major part de la seva producció està dedicada a la fotografia de paisatge: Menorca, atzavares, Bardenas Reales,...Treballa bàsicament en blanc i negre ja que d'aquesta manera pot controlar tot el procés des de que prem el disparador fins que surt la còpia. Actualment compagina el blanc i negre (analògic) amb el color (digital) És autor dels llibres “Gironit”, “El esqueleto de la tierra” “Flors de marge”, “Un passeig pel Baix Ter” i coautor del llibre “Panoramiques de Parc natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter”

 

 

Entrada actualizada el el 03 nov de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones